Samsung Produce Ecranele iPhone 8 la Capacitate Maxima

Samsung a inceput sa produca ecranele iPhone 8 la capacitate maxima, compania coreeana indeplinind cerintele companiei Apple pentru viitoarele componenta a viitorului smartphone. Informatiile acestea au venit impreuna cu cele care ne spun ca iPhone 8 Plus ar urma sa devina realitate anul acesta, asa ca zvonul de ieri privind inceperea productiei iPhone 8 se dovedeste a fi 100% adevarat pana la urma.

Samsung este singurul producator de ecrane OLED pentru iPhone, cei de la Apple fiind dependenti de compania americana pentru a-si putea aduce produsul pe piata. Samsung este cel mai mare producator de ecrane OLED din lume, iar din moment ce lucreaza al capacitate maxima pentru Apple, este clar ca va produce cantitati foarte mari de terminale OLED in perioada urmatoare, cel putin cateva zeci de milioane de unitati.

Samsung Produce ecranele iPhone 8 la capacitate maxima

samsung ecranele iphone 8

Samsung are nu mai putin de 7 linii de productie in care fabrica ecrane OLED pentru terminalul iPhone 8, deci Apple a comandat intr-adevar cantitati enorme de ecrane. Asta sugereaza faptul ca Apple se asteapta la o lansare foarte mare pentru iPhone 8 anul acesta, iar Samsung este din nou implicata in procesul de productie pentru cel mai popular smartphone de pe planeta, dupa 2 ani in care a avut un rol secundar, sau nu a avut vreun rol.

Samsung ar urma sa poata livra catre Apple doar aproximativ 60% dintre ecranele fabricate pe aceste linii de productie, restul de 40% fiind estimate ca produse cu defecte. Aici vorbim despre un yield rate, rata de unitati defecte, foarte mare, dar asta este de asteptat de la fabricarea unui produs nou, chiar daca Samsung are o experienta faorte mare in fabricarea de ecrane OLED.

“According to industries on the 3rd, Samsung Display finished inspecting 7 of its lines that produce OLEDs for iPhones sometime this month and is going to operate them on full scale […] Its production capacity of panels for iPhones will increase […] from 15,000 panels per month from last year to 105,000 panels per month this year.”