Prima Pagina Samsung Samsung Produce Ecranele iPhone 8 la Capacitate Maxima

Samsung Produce Ecranele iPhone 8 la Capacitate Maxima

Samsung a inceput sa produca ecranele iPhone 8 la capacitate maxima, compania coreeana indeplinind cerintele companiei Apple pentru viitoarele componenta a viitorului smartphone. Informatiile acestea au venit impreuna cu cele care ne spun ca iPhone 8 Plus ar urma sa devina realitate anul acesta, asa ca zvonul de ieri privind inceperea productiei iPhone 8 se dovedeste a fi 100% adevarat pana la urma.

Samsung este singurul producator de ecrane OLED pentru iPhone, cei de la Apple fiind dependenti de compania americana pentru a-si putea aduce produsul pe piata. Samsung este cel mai mare producator de ecrane OLED din lume, iar din moment ce lucreaza al capacitate maxima pentru Apple, este clar ca va produce cantitati foarte mari de terminale OLED in perioada urmatoare, cel putin cateva zeci de milioane de unitati.

Samsung Produce ecranele iPhone 8 la capacitate maxima

samsung ecranele iphone 8

Samsung are nu mai putin de 7 linii de productie in care fabrica ecrane OLED pentru terminalul iPhone 8, deci Apple a comandat intr-adevar cantitati enorme de ecrane. Asta sugereaza faptul ca Apple se asteapta la o lansare foarte mare pentru iPhone 8 anul acesta, iar Samsung este din nou implicata in procesul de productie pentru cel mai popular smartphone de pe planeta, dupa 2 ani in care a avut un rol secundar, sau nu a avut vreun rol.

Samsung ar urma sa poata livra catre Apple doar aproximativ 60% dintre ecranele fabricate pe aceste linii de productie, restul de 40% fiind estimate ca produse cu defecte. Aici vorbim despre un yield rate, rata de unitati defecte, foarte mare, dar asta este de asteptat de la fabricarea unui produs nou, chiar daca Samsung are o experienta faorte mare in fabricarea de ecrane OLED.

“According to industries on the 3rd, Samsung Display finished inspecting 7 of its lines that produce OLEDs for iPhones sometime this month and is going to operate them on full scale […] Its production capacity of panels for iPhones will increase […] from 15,000 panels per month from last year to 105,000 panels per month this year.”

 • ibadea

  105.000 ecrane / luna? 1.260.000 / an? mi se pare foarte puntin, sau este vorba de capacitatea unei singure linii?

 • Srb Srb

  Are o experienta in a fabrica oled, dar nu la calitatea Apple..deci pot fi unitati defecte destul de multe

 • Srb Srb

  da 1 linie face 105.000 pe luna 🙂

 • ibadea

  da, si este vorba doar de cele active acum, chiar vor fi putine unitati disponibile la lansare, sanse mai mari sa il iei de pe ebay, la pret de logan :), decat din magazin.

  At maximum capacity, and assuming 100% yield, that would amount to up to 130 million 5.8-inch screens per year – though industry sources estimate the actual yield on Apple’s displays to be around 60% due to the technical challenges involved.

 • Srb Srb

  Android este un sistem de operare open source (în cea mai mare parte) care trebuie să fie neutru față de toate părțile. Sună bine până ajungi la detalii. Te-ai întrebat vreodată de ce un telefon Samsung are o serie de opțiuni de fotografie confuze și năucitoare? Ar trebui să folosesc camera Samsung? Sau camera Android? Galeria Samsung sau Google Foto?

  Acest lucru se întâmplă pentru că atunci când Samsung inovează în ceea ce privește hardware-ul de bază (cum ar fi o cameră mai bună), trebuie să convingă Google să permită ca această inovație să apară și în alte aplicații prin API-ul corespunzător. Asta poate dura ANI.

  De asemenea, cea mai mare inovație nu se întâmplă nici măcar la nivelul hardware – se întâmplă la nivelul procesărilor software a fotografiilor. (Google a zdrobit acest lucru acum 5 ani – ei au avut un „auto grozav”, care folosea tehnici AI pentru a elimina automat ridurile, albirea dinților, adăugarea de viniete etc … dar recent Google a dat înapoi).

  Apple nu are toate aceste constrângeri. Ei inovează în hardware-ul de bază și apoi trebuie doar să actualizeze software-ul cu cele mai recente inovații (cum ar fi modul portret) și să-l livreze.

  Concluzia: Dacă chiar îți pasă cu adevărat de fotografie, deții un iPhone. Dacă nu te deranjează să fi cu câțiva ani în urmă, cumpără un Android.

 • Srb Srb

  da nu conteaza, noi oricum vom fi in valul 2 cred…deci Octombrie. Si sigur in al 2 lea val oficial, importatorul nostru oficial sigur va aduce minim 1000 bucati pe RO, deci il voi avea.

 • Srb Srb

  cumva e bine sa nu fii in primul val…pt ca pana ajunge la noi, vom sti daca are probleme majore

 • Gabriel.86

  Bravo srb. Tocmai ai dat copy paste unei declaratii facute de un fost ceo google.

 • Viorel Predatorul

  Și cu toatele ăstea, fotografiile făcute cu smartphone-ul Samsung sunt mai bune decât alea cu smartphone-ul Apple 😂😂😂

 • Srb Srb

  se pare ca nu….profesionistii o spun…si ii credem pe acestia si nu pe viorel frustracel

 • Srb Srb

  Yep,daca si asta tine cu apple ..

 • Viorel Predatorul

  Profesioniștii spun că la ca listează fotografiilor, smartphone-urile Samsung sunt net superioare iPhone-urilor.
  Declarații de astea de habarniști nu au valoare .

 • George 89

  Ce legătură are comentariile lui cu articolul nu știu

 • Viorel Predatorul

  Ce legătură au comentariile lui în general cu inteligența umană? 😂😂

 • Srb Srb

  tocmai ce luna aceasta 2 au spus de iphone dar tu tot cu xx in gura
  off Viorica Frustacel

 • George 89

  Daaaaaaaaaa… Corect

 • Srb Srb

  ce legatura are comentariile lui…..
  serios…se vede ca viorel este indragostit de tine fetita…

 • George 89

  Singura fetita de aici ești tu (mai ales ca plângi in șervețel mult și bine…. “dimensiunea lui N8”)

 • Srb Srb

  hai fata lui viorel, incearca sa scrii gramatical corect ca mine
  eu nu plang, eu nu am emotii fata de nimic, mai ales fata de obiecte
  Hai mergi acasa la el si simtit-va bine, pt ca ce faceti voi intre 4 sau 6 pereti nu trebuie vorbit gramatical corect

 • George 89

  Ia mai du-te naiba ca nu ma m băgat peste tine și nici nu te am jignit

 • Srb Srb

  cum ? persoana ta este o jignire pt tine…numai prezenta ta este o jignire pt acest site

 • Ar fi bine sa le spui, ca ei au publicat la o zi dupa mine 🙂

 • Srb Srb

  acel om te cumpara si pe tine si pe familia ta si pe familia familiei tale si va bate pe toti la popoul gol cu banii…

  un om ‘extrem de prost” nu are cum sa aiba bani facuti pe munca lui

  saracii tot timpul sunt frustrati de oamenii cu bani, si se simt amenintati asa ca singura lor arma este ceea ce face georgica cu aia mica pe aici.

 • Visan Teodor

  Ai grija ce îți dorești că ți de poate îndeplini.Jignindu-i în stânga și îndreaptă,poate de coalizează lumea și rămâi singur pe aici.

 • Srb Srb

  exclus…nu vezi ca sunteti obsedati de mine….

 • Visan Teodor

  Dezgustați e cuvântul potrivit.Si nu de tine,de comportamentul tau.

 • Visan Teodor

  Sunt curios care unități iphone8 vor fi disponibile la lansare și chiar și mai curios daca ecranele vor avea albul alb sau va avea tente de roz.

 • George 89

  “și mai curios daca ecranele vor avea albul alb sau va avea tente de roz”…. Poate nu, adică probleme sunt peste tot mereu, oricum problemele cu care sau confruntat Samsung sunt infinit mai puține decât cele ale altor producători de ecrane LCD, de la care a cumpărat Appe
  Ghosting și galbejala la display uri (câteva generații, fie de sine stătătoare fie de la lipici), de aceea are Apple și un gate

 • Srb Srb

  Daca ar fi asa,nu ati mai fi dupa fundul meu,pe cand obsedarea te indeamna sa fii in contact tot timpul cu acea persoana

 • Visan Teodor

  Eu nu am spus că ecranele LCD sunt perfecte,zilele trecute chiar și-a cumpărat un prieten un 7 și in partea de sus unde e status barul lumina era mult diminuata(am avut 7plus o scurta perioada a dar nu am observat I astfel de problema)..Evident,l-a dus înapoi și acum așteaptă să îi vina o unitate înlocuitoare pt că nu aveau pe stoc alta unitate în culoarea dorita de el.Eu am avut S6 edge și un A5 2017 Și A5-ul avea o tenta roz.Am observat chestia asta(comparat cu un Lg G6) și la S8 plus,de asta am zis.

 • Alex_dorin

  A pus oblicii la treaba… le zbarnaie siliconul verzui din nari la samsonisti …
  😂😂😂