Apple – noi detalii despre Ochelarii Inteligenti

Apple are in momentul de fata in proces de dezvoltare o pereche de ochelari inteligenti cu care spera sa mai cucereasca niste fani dornici de gadget-uri interesante. Vorbim despre o pereche de ochelari inteligenti pe care cei de la Apple par sa-i fi gandit pentru a fi in/dependenti de iPhone, desi au ecrane separate si, aparent, inclusiv camere 3D montate pentru a oferi o experienta foarte interesanta.

Apple nu si-ar fi stabilit pana acum o viziune clara cu privire la ochelarii sai inteligenti si nu se stie clar ce fel de componente va include in final. Ochelarii inteligenti ai Apple urmeaza sa aiba noi tipuri de senzori si o experienta de realitate augmentata integrata, separat de camerele 3D, unele prototipuri fiind create totusi fara ecrane fizice si functioneaza doar daca un iPhone este introdus in ele.

Apple – noi detalii despre Ochelarii Inteligenti

apple detalii ochelarii inteligenti

Apple va implementa functii de realitate augmentata in aceasta pereche de ochelari inteligenti, iar din ceea ce am vazut pana acum pentru ARKit, se pare ca tehnologia este foarte interesanta. Avand in vedere ca Apple inca nu stie ce vrea sa faca cu acesti ochelari inteligenti, ei ar putea fi in final doar o pereche de accesorii, precum cei ai Snapchat, insa totul depinde de testele celor de la compania Apple.

Apple dezvolta o pereche de ochelari inteligenti desi nicio alta companie nu a reusit sa aduca pe piata un asemenea produs care sa si aiba succes. Apple are potentialul de a lansa ochelari inteligenti care sa aiba succes, dar totul depinde de functiile care urmeaza sa fie integrate in aceste produse.

“A particular area of experimentation, people familiar with the matter say, is a pair of AR glasses that might move cameras, sensors and screens from the smartphone to the face. Yet despite the excitement surrounding ARKit, internally the company is still not sure what the most compelling application for such a headset might be.”