iPhone 8 – Unitatea Reala Scanata cu Raze X

iPhone 8 apare intr-o prima imagine, o unitate reala fiind pozata in timp ce este scanata cu raze X intr-un laborator al companiei Foxconn.

iPhone 8 apare astazi intr-o prima imagine, o unitate reala fiind prezentata in timp ce este scanata cu raze X intr-unul dintre laboratoarele companiei Foxconn. Foxconn este partenerul Apple care produce majoritatea unitatilor ale iPhone 8 pentru cei din Cupertino, iar in imaginea de mai jos putem vedea o unitate reala in timp ce este scanata cu raze X in timpul stadiului EVT, Engineering Verification Test, al procesului de dezvoltare.

iPhone 8 are astazi pentru prima oara intr-o imagine, deci nu vorbim despre o macheta, ci despre un prototip real, iar separat putem vedea cum arata structura sa interna. Din start vedem un disc rotund care este de fapt bobina pentru sistemul de incarcare wireless al iPhone 8, o componenta similara fiind prezentata acum cateva saptamani, desi in final s-a dovedit faptul ca ea nu era al noului produs al celor din Cupertino.

iPhone 8 are prezentate multe dintre chip-urile interne in aceasta imagine si cei care dezasambleaza terminale iPhone se vor folosi cu siguranta de ea pentru a ne spune care sunt noutatile Apple. Totusi, vedem de la bun inceput ca Apple a modificat placa logica a iPhone 8 pentru a renunta la design-ul intins pe intreaga carcasa pentru unul diferit, care are componentele montate mai aproape intr-un spatiu mult mai mic.

iphone 8 unitate reala scanata raze x 1

iPhone 8 – primele imagini cu o unitate reala scanata cu raze X

iPhone 8 are deasemenea confirmata noua baterie in forma literei L de catre aceasta forma a placii logice, zvonuri destul de vechi afirmand asta in repetate randuri. Deasemenea, unii sustin si ca un conector prezent pe placa de baza ar sugera faptul ca Touch ID si-ar face loc in carcasa iPhone 8, insa desigur ca nu exista deocamdata vreo confirmare 100% clara pentru asta, dar probabil va exista curand.

iphone 8 unitate reala scanata raze x

iPhone 8 va avea o structura interna cu mult diferita, iar in partea superioara a sa se pare ca avem confirmata nu doar camera duala verticala, ci si noua camera duala 3D. Noul chip A11 pare deasemeneas sa apara in aceasta imagine care prezinta scanarea cu raze X a interiorului carcasei iPhone 8, conectorul 3D Touch nefiind uitat de catre cei de la Apple, impreuna cu butoanele si conectorul Lightning.

iphone 8 unitate reala scanata raze x 2

iPhone 8 apare in aceasta imagine acum deoarece productia a inceput, iar stadiul EVT s-a terminat de ceva vreme, deci probabil ar fi greu de asit angajatul care prezinta imaginile. iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, conform celor mai recente confirmari venite de la cei din Cupertino, iar in urmatoarea perioada vom afla atat de multe despre el.