iPhone 7S – Imagini ce Confirma Functia iPhone 8

iPhone 7S Plus apare in primele imagini, o macheta realizata in baza unor schite Apple aratandu-ne design-ul viitorului model de smartphone.

iPhone 7S este un smartphone care ar urma sa fie lansat in acest an de catre compania Apple impreuna cu iPhone 8 pe pietele globale, iar astazi vedem ceea ce pare a fi o macheta a noului smartphone. Vorbim despre o presupusa macheta a iPhone 7S Plus care este realizata in baza unor schite ce ar fi fost furate dintr-o fabrica a unui partener al companiei Apple, obiectul fiind similar cu ceea ce am vazut pentru iPhone 8.

iPhone 7S Plus ar urma sa aiba un design extrem de similar cu cel al iPhone 7 Plus, iar asta este perfect vizibil din imaginile pe care le aveti disponibile mai jos. Diferenta majora de design dintre iPhone 7S Plus si iPhone 7 Plus ar sta totusi in faptul ca primul ar urma sa aiba o carcasa din sticla, spre deosebire de cea din aluminiu pentru actualul model, iar asta va permite implementarea sistemului de incarcare rapida din iPhone 8.

iPhone 7S Plus a fost zvonit in repetate randuri ca fiind dezvoltat de catre compania Apple cu o carcasa din sticla si cu un sistem de incarcare rapida, precum cel al iPhone 8. Aceste imagini sunt primele care sugereaza faptul ca iPhone 7S Plus va avea aceste schimbari, iar asta ar sugera faptul ca Apple ar intentiona sa ofere totusi imbunatatiri majore pentru acest model, care ar urma sa fie lansat in toamna acestui an.

iPhone 7S Plus – primele imagini care confirma o functie preluata din iPhone 8

iPhone 7S macheta imagini 5

iPhone 7S Plus ar urma sa aiba o camera duala, ca modelul anterior, si procesor + RAM identice precum in iPhone 8, adica acelasi chip A11 pregatit de catre Apple. Nu se stie daca vor exista diferente intre iPhone 7S Plus in ceea ce priveste alte componente, dar ne putem astepta ca Apple sa ofere totusi motive pentru ca lumea sa ignore acest smartphone si sa se uite cu atentie mai mare spre iPhone 8.

iPhone 7S macheta imagini

iPhone 7S Plus urmeaza sa apara intr-o conferinta Apple impreuna cu iPhone 8, dar ar putea fi lansat pe piata maid evreme decat cel de-al doilea model. Zvonurile privind lansarea iPhone 7S si iPhone 8 sunt destul de intortocheaza in momentul de fata, asa ca e greu de distins ceea ce este real si ceea ce este fals, dar compania Apple ar trebui sa clarifice totul in conferinta de la inceputul lunii septembrie.

iPhone 7S macheta imagini 3

iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa fie vandute de catre compania Apple la preturile percepute in momentul de fata pentru seria iPhone 7 in magazine. iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi deasemenea disponibile in cantitati mai mari decat iPhone 8 deoarece vor impartasi multe componente cu seria iPhone 7, asa ca se anunta o toamna extrem de interesanta in lumea Apple.

iPhone 7S macheta imagini 2

iPhone 7S macheta imagini 4