Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S – Imagini ce Confirma Functia iPhone 8

iPhone 7S – Imagini ce Confirma Functia iPhone 8

iPhone 7S Plus apare in primele imagini, o macheta realizata in baza unor schite Apple aratandu-ne design-ul viitorului model de smartphone.

iPhone 7S este un smartphone care ar urma sa fie lansat in acest an de catre compania Apple impreuna cu iPhone 8 pe pietele globale, iar astazi vedem ceea ce pare a fi o macheta a noului smartphone. Vorbim despre o presupusa macheta a iPhone 7S Plus care este realizata in baza unor schite ce ar fi fost furate dintr-o fabrica a unui partener al companiei Apple, obiectul fiind similar cu ceea ce am vazut pentru iPhone 8.

iPhone 7S Plus ar urma sa aiba un design extrem de similar cu cel al iPhone 7 Plus, iar asta este perfect vizibil din imaginile pe care le aveti disponibile mai jos. Diferenta majora de design dintre iPhone 7S Plus si iPhone 7 Plus ar sta totusi in faptul ca primul ar urma sa aiba o carcasa din sticla, spre deosebire de cea din aluminiu pentru actualul model, iar asta va permite implementarea sistemului de incarcare rapida din iPhone 8.

iPhone 7S Plus a fost zvonit in repetate randuri ca fiind dezvoltat de catre compania Apple cu o carcasa din sticla si cu un sistem de incarcare rapida, precum cel al iPhone 8. Aceste imagini sunt primele care sugereaza faptul ca iPhone 7S Plus va avea aceste schimbari, iar asta ar sugera faptul ca Apple ar intentiona sa ofere totusi imbunatatiri majore pentru acest model, care ar urma sa fie lansat in toamna acestui an.

iPhone 7S Plus – primele imagini care confirma o functie preluata din iPhone 8

iPhone 7S macheta imagini 5

iPhone 7S Plus ar urma sa aiba o camera duala, ca modelul anterior, si procesor + RAM identice precum in iPhone 8, adica acelasi chip A11 pregatit de catre Apple. Nu se stie daca vor exista diferente intre iPhone 7S Plus in ceea ce priveste alte componente, dar ne putem astepta ca Apple sa ofere totusi motive pentru ca lumea sa ignore acest smartphone si sa se uite cu atentie mai mare spre iPhone 8.

iPhone 7S macheta imagini

iPhone 7S Plus urmeaza sa apara intr-o conferinta Apple impreuna cu iPhone 8, dar ar putea fi lansat pe piata maid evreme decat cel de-al doilea model. Zvonurile privind lansarea iPhone 7S si iPhone 8 sunt destul de intortocheaza in momentul de fata, asa ca e greu de distins ceea ce este real si ceea ce este fals, dar compania Apple ar trebui sa clarifice totul in conferinta de la inceputul lunii septembrie.

iPhone 7S macheta imagini 3

iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa fie vandute de catre compania Apple la preturile percepute in momentul de fata pentru seria iPhone 7 in magazine. iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi deasemenea disponibile in cantitati mai mari decat iPhone 8 deoarece vor impartasi multe componente cu seria iPhone 7, asa ca se anunta o toamna extrem de interesanta in lumea Apple.

iPhone 7S macheta imagini 2

iPhone 7S macheta imagini 4

 • Srb Srb

  deci 7s plus pt VP

 • Filip

  Acelasi design de atatia ani..pacat.iPhone 8 imi place..iPhone 7S e pentru prosti.

 • Srb Srb

  aoleu….astia de pe aici ce isi iau 7s plus sunt prosti…nasolica

 • Srb Srb

  cumva este normal daca apple va lansa si un 7s plus sa il lanseze pe piata mai devreme pt cei ce nu au rabdare sa testeze pana pun mana pe i8
  Pt ca daca le-ar lansa in aceeasi zi…pai 7s cred ca ar fi undeva la 10% din vanzari

 • Angel

  Adevarat srb

 • Angel

  L ar lansa pe piata degeaba

 • Filip

  Hai nu mai fi ipocrit ca tu iti iei 8

 • Bastanov

  Frumos, ca o margine chromată si spatele de sticlă

 • Srb Srb

  Eu da dar VP nu

 • corco

  Stați liniștiți, să vedeți ce vânzări mari o să aibe si 7s+ si 7s, datorită A11 si ios 11, 7s devenind astfel cel mai compact-performant smartphone, nu toată lumea sta in coada dupa ecrane.

 • George 89

  Mama ce inovații , A11 și ios 11, super lumea o sa se excite instant și se vor forma cozi din America pana în China
  Ți se pare ca ar fi compact? Ca mie nu mi se pare deloc compact cu marginile alea uriașe… Este la cel ca i7 Plus de mare (5,5 inch, jenant, multa lume sta la coada după ecrane)
  Ma întreb cine ar da 750 euro pe un design de 4 ani, urat, coafat pe ici pe colo cu o carcasa de sticla pentru noutate, și 0 noutăți și 0 inovație?
  i8 nu mai cumpăra nimeni?

 • corco

  O să se cumpere toate modelele, mai vorbim. Eu mă refeream la utilitate în ce priveste A11 si ios 11. Multi vorbiti de inovatii dar niciunul nu o să le folosiți. Iar ca design, prefer iphone 4s chiar dacă are 100 ani.

 • shapk

  Asa ceva in 2017? Sa se duca cineva la Apple sa le spuna ca nu mai suntem in 2014…

 • Srb Srb

  Logic eu cred ca astia ce ridic in slavi s7-s8-9 etc nici nu detin pt ca este imposibil sa nu vezi cat de preost este gandit si trebuie configurat de tine ca sa ai o exp placuta la un display atat de mare
  Pt ei buton mecanic doar pt bixby in 2017 este inovatie. Cred ca am zis destul despre acesti oameni nu?

 • George 89

  Nu știi tu ce folosesc utilizatorii…. Te ai referit la mai multe, nu doar A11 și ios 11
  Ce e frumos e frumos (i4S), dar da o naiba de treaba, lumea mai evoluează și ea