YouTube – Noua Functie pentru iPhone si Android

YouTube testeaza o noua functie pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, aceasta urmand a permite modificarea vitezei de redare a clipurilor video.

YouTube este cea mai mare platforma pentru partajarea de continut video de oriunde din lume, ea permitand inclusiv transmiterea de orice fel de evenimente in direct. YouTube are peste 1.5 miliarde de utilizatori activi lunar, foarte multe persoane folosind platforma pentru a vedea clipuri video interesante, sau pentru a asculta muzica din clipurile video incarcate acolo, iar acum se testeaza o functie noua.

YouTube are o functie noua testata, deocamdata, in aplicatia pentru smartphone-urile Android, aceasta permitand controlarea vitezei de redare a clipurilor video. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie a YouTube, ea fiind integrata in meniul unde avem celelalte optiuni disponibile pentru platforma, asa ca utilizarea ar fi una foarte simpla, desi deocamdata functia nu este 100% pregatita.

YouTube permite pe calculatoare controlarea vitezei de redare a clipurilor video, astfel ca nu vorbim despre o functie care nu a mai fost implementata pe undeva de catre companie. Totusi, ea este implementata in premiera pentru smartphone-uri, deoarece pana acum cei de la YouTube nu ne-au permis in vreun fel sa controlam viteza cu care sunt redate clipurile video din platforma sa si schimbarea este buna.

YouTube – noua functie pentru iPhone si Android

youtube functie iphone android

YouTube le permite utilizatorilor sa reduca viteza de redare a clipurilor video la maxim un sfert din cea normala, asa ca puteti vedea multe intamplari “cu incetinitorul”. In ceea ce priveste cresterea vitezei de redare a clipurilor video, aceasta poate fi dublata de catre utilizatori, aceasta fiind setarea maxima oferita in momentul de fata de catre compania YouTube, dar ea se poate schimba pe parcursul testarii.

YouTube a inceput sa testeze aceasta noua functie de astazi, iar nu toata lumea o are disponibila in Android, deci doar anumiti utilizatori o pot folosi. Este normal ca YouTube sa nu testeze functia cu un numar mare de utilizatori din platforma sa, pentru ca vorbim despre un test facut la o scara destul de redusa pentru a se vedea cat de utila este implementarea acestei functii, ea fiind utila pentru multa lume.

YouTube testeaza in mod constant noi functii pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, insa de la simpla testare si pana la lansare pot trece chiar si cateva luni. Aplicatia YouTube pentru iPhone nu are deocamdata aceasta functie disponibila, dar cu siguranta va fi testata si in interiorul sau pentru utilizatori inainte de a fi oferita in mod oficial pentru toata lumea, lucru pe care multi probabil deja il asteapta.