YouTube Produce Continuarea unui Film Popular

YouTube va produce continuarea uneia dintre cele mai populare serii de filme, The Karate Kid, aceasta urmand a fi disponibila abonatilor Red.

YouTube, platforma de partajare de clipuri video, a castigat negocierile acerbe duse cu alte companii pentru a putea produce continuarea unui film foarte popular in trecut. Mai exact, cei de la YouTube vor produce un serial care va continua celebra serie de filme The Karate Kid, episoadele urmand a fi transmise pentru cei care platesc abonamente YouTube Red la compania americana.

YouTube va plati cel mai probabil o suma mare de bani pentru a putea produce continuarea la The Karate Kid, cei de la Netflix, Amazon si Hulu dorind deasemenea sa il produca. YouTube a castigat totusi in fata celor 3 giganti si va lansa un serial format din 10 episoade pentru fanii seriei The Karate Kid, acesta urmand a isi face debutul in cursul anului 2018 in platforma YouTube Red din website.

YouTube va readuce in seria The Karate Kid pe doua dintre vedetele seriei originale, mai exact actorii Ralph Macchio si William Zabka. Conform informatiilor aparute pana acum, cei de la YouTube intentioneaza sa produca serialul sub forma unei comedii, iar fiecare dintre cele 10 episoade va avea aproximativ 30 de minute, deci vorbim despre 5 ore de continut video pe care platforma il va lansa.

YouTube produce continuarea unui film popular, The Karate Kid

YouTube Produce Continuarea Film Popular

YouTube va lansa serialul sub denumirea The Karate Kid: Cobra Kai, iar asa celebra serie de filme a anilor ’80 este readusa la viata in anul 2018. Avand in vedere ca YouTube va lansa noul The Karate Kid la 30 de ani dupa aparitia primelor filme, acesta va veni fara celebrul Mr. Miyagi, astfel ca fanii seriei raman aici fara unul dintre punctele cheie ale popularitatii seriei, dar asta probabil va fi compensata cu altceva.

YouTube va centra povestea noului The Karate Kid pe modul in care se desfasoara viata personajului principal la 30 de ani dupa intamplarile de atunci. Vorbim practic despre o adaptare a seriei la viata zilelor noastre, cei de la YouTube gandindu-se ca un asemenea serial ar putea avea succes si daca va fi asa, atunci probabil va fi extins pe mai multe sezoane, pentru ca povestile frumoase intotdeauna se vand bine.

“Three decades after The Karate Kid, original stars Ralph Macchio and William Zabka are heading back to the dojo. The duo are set to reprise their roles as underdog Daniel LaRusso (Macchio) and bully Johnny Lawrence (Zabka) in a 10-episode straight-to-series follow-up called Cobra Kai for subscription service YouTube Red. “

YouTube nu concureaza doar cu Netflix, Amazon, sau Hulu, ci si cu Apple, care in ultimul an a cautat foarte multe proiecte pe care sa le produca pentru Apple Music. Se pare ca Apple nu a fost implicata in acesta pe care l-a dorit compania YouTube, dar cu siguranta cele doua companii se vor confrunta in viitor pentru a cumpara alte proiecte si a putea produce continut multimedia grozav pentru abonatii lor.