iPhone 8 – Decupajul Ecranului Explicat in Detaliu

iPhone 8 are decupajul ecranului explicat intr-o noua imagine publicata de catre o sursa foarte credibila de informati iprivind produsele Apple.

iPhone 8 are decupajul ecranului explicat in detaliu de catre una dintre cele mai prolifice surse de informatii privind produse Apple care inca nu au fost lansate. Vorbim despre o sursa asiatica specializata in reparatii de terminale iPhone, care are ocazia de a vedea componentelor iPhone 8 inainte de lansarea oficiala, impreuna cu informatii privind unele dintre ele, iar ea explica astazi care sunt componentele incluse in decupajul noului ecran.

iPhone 8 va avea un decupaj in partea superioara in care compania Apple va ascunde unele componente extrem de importante pentru functionalitatea pe care telefonul o va oferi. iPhone 8 va avea acolo ascunse nu mai putin de 5 componente, asta sper deosebire de actualele modele ale iPhone care in respectiva zona au ascunse doar 4 componente, deci vorbim despre o componenta suplimentara implementata.

iPhone 8 va avea implementata in decupaj o noua camera frontala 3D, compania Apple facand un upgrade major fata de camera folosita in iPhone 7, special pentru Face ID si ARKit. Aceasta noua camera frontala 3D va fi utilizata pentru realitatea augmentata si recunoasterea faciala, ea urmand a avea probabil un senzor de imagine de calitate foarte buna, dar si mai multi megapixeli.

iPhone 8 – decupajul ecranului explicat in detaliu

iPhone 8 decupaj explicat

iPhone 8 va avea langa ea un senzor cu laser care va functiona in tandem cu camera 3D pentru sistemul Face ID de recunoastere faciala. Acest senzor cu laser va fi capabil sa faca recunoastere foarte exacta a detaliilor fetei unui utilizator, inclusiv pe intuneric, iPhone 8 urmand a avea si alte functii speciale bazate pe camera si senzorul cu laser, iOS 11 beneficiind de schimbari majore.

iPhone 8 va mai avea in decupajul sau si un senzor pentru lumina ambientala, plus un altul pentru proximitate, acestea fiind implementate in toate terminalele iPhone. Intre toti acesti senzori va sta difuzorul pentru apeluri, el fiind folosit in sistemul stereo pe care compania Apple il are implementat incepand cu seria iPhone 7, el urmand a fi disponibil in continuare inclusiv pentru iPhone 8, conform zvonurilor.

iPhone 8 are multe componente integrate in acel decupaj din partea superioara a ecranului, alta locatie pentru ele nefiind disponibila in carcasa telefonului. Apple a reconfigurat structura interna a componentelor iPhone 8 pentru a putea include unele noi, dar si o baterie de capacitate mai mare, iar asa avem aceasta camera 3D cu Face ID disponibil in iOS 11, dar probabil avem si alte surprize pregatite de Apple.

iPhone 8 va fi prezentat in luna septembrie impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S plus, lansarea urmand a avea loc tot atunci.