Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Decupajul Ecranului Explicat in Detaliu

iPhone 8 – Decupajul Ecranului Explicat in Detaliu

iPhone 8 are decupajul ecranului explicat intr-o noua imagine publicata de catre o sursa foarte credibila de informati iprivind produsele Apple.

iPhone 8 are decupajul ecranului explicat in detaliu de catre una dintre cele mai prolifice surse de informatii privind produse Apple care inca nu au fost lansate. Vorbim despre o sursa asiatica specializata in reparatii de terminale iPhone, care are ocazia de a vedea componentelor iPhone 8 inainte de lansarea oficiala, impreuna cu informatii privind unele dintre ele, iar ea explica astazi care sunt componentele incluse in decupajul noului ecran.

iPhone 8 va avea un decupaj in partea superioara in care compania Apple va ascunde unele componente extrem de importante pentru functionalitatea pe care telefonul o va oferi. iPhone 8 va avea acolo ascunse nu mai putin de 5 componente, asta sper deosebire de actualele modele ale iPhone care in respectiva zona au ascunse doar 4 componente, deci vorbim despre o componenta suplimentara implementata.

iPhone 8 va avea implementata in decupaj o noua camera frontala 3D, compania Apple facand un upgrade major fata de camera folosita in iPhone 7, special pentru Face ID si ARKit. Aceasta noua camera frontala 3D va fi utilizata pentru realitatea augmentata si recunoasterea faciala, ea urmand a avea probabil un senzor de imagine de calitate foarte buna, dar si mai multi megapixeli.

iPhone 8 – decupajul ecranului explicat in detaliu

iPhone 8 decupaj explicat

iPhone 8 va avea langa ea un senzor cu laser care va functiona in tandem cu camera 3D pentru sistemul Face ID de recunoastere faciala. Acest senzor cu laser va fi capabil sa faca recunoastere foarte exacta a detaliilor fetei unui utilizator, inclusiv pe intuneric, iPhone 8 urmand a avea si alte functii speciale bazate pe camera si senzorul cu laser, iOS 11 beneficiind de schimbari majore.

iPhone 8 va mai avea in decupajul sau si un senzor pentru lumina ambientala, plus un altul pentru proximitate, acestea fiind implementate in toate terminalele iPhone. Intre toti acesti senzori va sta difuzorul pentru apeluri, el fiind folosit in sistemul stereo pe care compania Apple il are implementat incepand cu seria iPhone 7, el urmand a fi disponibil in continuare inclusiv pentru iPhone 8, conform zvonurilor.

iPhone 8 are multe componente integrate in acel decupaj din partea superioara a ecranului, alta locatie pentru ele nefiind disponibila in carcasa telefonului. Apple a reconfigurat structura interna a componentelor iPhone 8 pentru a putea include unele noi, dar si o baterie de capacitate mai mare, iar asa avem aceasta camera 3D cu Face ID disponibil in iOS 11, dar probabil avem si alte surprize pregatite de Apple.

iPhone 8 va fi prezentat in luna septembrie impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S plus, lansarea urmand a avea loc tot atunci.

 • Adi

  Cititor pentru retina se mai aude ceva?:)

 • Srb Srb

  Nu inteleg unde este ambient light

 • Axe

  Acel “Laser Transmiter & Receiver” este de fapt cititor pentru retina.

 • Srb Srb

  F complex

 • Gabriel.86

  Ambiemt light este deasupra taieturii pentru difuzor.

 • GT

  e o bară orizontală deasupra speakerului

 • real

  interesant

 • EMP83

  Ești sigur?

 • Alexandru Florin

  Mai e un mic orificiu deasupra difuzorului.

 • cami lorena

  Omul ar trebui sa se cultive pe sine, sa ajungă la o personalitate plenara si luminoasă, nu sa rafineze la cote absurde niște bucăți de tinichea, pentru cultul unei personalități egocentric, din ce in ce mai găunoase…Omul si dispozitivul…mai legați ca mama si copilul. Vai de societatea de mâine! Dispozitivele astea vor ajunge sa absoarbă toate informațiile despre purtător, efectiv sa il golească de emoții reale si empatie fata de lumea înconjurătoare…Supremația I.A.este dupa colț, mult mai insinuanta decât credem.

 • Cititor pentru retina? Adica iris scanner ? Denumirea aia in romana suna ciudat si e confuza.

 • sawrl

  ce fumași?

 • cami lorena

  Well excuse me smartass, for stating some obvious points. Be sure to hold on to your device like dear life. As for your question….just culture and education dear, plain ol’ culture.

 • PegasosII

  Am vazut retina scan cum lucreaza pe S8 dupa mine mai rapida e amprenta ….la retina scan ochii trebuie sa fie pe orizontal,daca tii telefon pe lat nu merge

 • Costel

  Arata oribil, explicatiile nu isi mai au rostul