Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Face ID si noua Functie ce o Doreai

iPhone 8 – Face ID si noua Functie ce o Doreai

iPhone 8 va avea o functie foarte utila pentru Touch ID anul acesta, compania Apple modificand modul in care sunt redate notificarile cu acest sistem.

iPhone 8 are o nou functie grozava pentru Face ID confirmata de catre acelasi sistem de operare al HomePod, care ne-a oferit atat de multe detalii despre viitorul smartphone Apple. Astazi vorbim despre o functie pe care foarte multa lume si-a dorit-o in iPhone, insa o va avea disponibila doar multumita iPhone 8 pentru ca Apple a implementat in acest telefon un sistem de recunoastere faciala care s-ar putea numi Face ID.

iPhone 8 va fi capabil sa ofere recunoastere faciala prin acest sistem zvonit a se numi Face ID deoarece Apple foloseste o noua camera frontala 3D care are senzor cu infrarosu implementat. Asta va simplifica procedura de recunoastere a fetei utilizatorului care foloseste iPhone 8, Face ID urmand a sta la baza altor functii grozave pe care cei de la Apple le au in dezvoltare, una fiind dezvaluita azi.

iPhone 8 prin Face ID va dezactiva complet sunetele notificarilor in momentul in care acestea sunt afisate pe ecran, iar sistemul detecteaza faptul ca noi ne uitam la ecran. Ideea este una excelenta, pentru ca dezactivarea sunetelelor pentru notificari cand ne uitam deja la ecranul iPhone 8 ar putea reduce substantial consumul de energie al terminalului deoarece noi vedem oricum notificarile, iar redarea unui sunet este inutila.

iPhone 8 – Face ID si noua functie ce o doreai

iphone 8 face id functie doreai

iPhone 8 are aceasta fucntie a Face ID confirmata clar de intrarile de cod existente in sistemul de operare al HomePod, dar nu se stie sigur si cum va functiona ea. Adica nu se stie daca Face ID din iPhone 8 o va avea activata in mod nativ, sau daca va trebui sa o activam noi separat, insa probabil iOS 11 va avea informatii clare cu privire la functionalitatea sa, asa ca vom sti cand va fi activa si cand nu.

iPhone 8 a avut zilele trecute confirmata o alta functie importanta pentru Face ID, recunoasterea faciala putand fi facuta si cand terminalul este plasat pe masa. Multi dintre noi deblocam terminalele cand ele stau pe masa pentru a vedea unele informatii din ele, asa ca acum nu va mai fi necesar sa scanam o amprenta, pentru ca Face ID va recunoaste automat fata noastra multumita camerei 3D din iPhone 8.

iphone 8 face id functie doreai 1

iPhone 8 nu prea mai are secrete in momentul de fata, majoritatea dintre ele fiind deja confirmate de catre diverse informatii descoperite fie in sistemul de operare al HomePod, fie oferite de alte surse. iPhone 8 este in productie acum si va fi prezentat in cursul lunii septembrie impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, lansarea tuturor celor 3 modele urmand a avea loc in aceeasi luna.

 • Srb Srb

  Se pare ca flash are gaura facuta pt el in safir sau din ce material este facut

 • Srb Srb

  da super, plus ca era si f enervant tot timpul sa auzi acel sunet cand deja interactionezi cu acele notificari

 • standorel1227

  Sper sa fie ceva mai rapidă deblocare ca la samsung. Cea facială de la samsung este groaznică , ma mișc in toate modurile cu cap ca sa ma recunoască. Nu mai vorbesc de amprenta ,nu reusesc deloc sa pun degetul corect pe amprenta.

 • 1mihai

  Esti oligofren? Nu este o jignire, pur si simplu incerc sa imi dau seama de ce boala suferi, o persoana sanatoasa ar fi capabila sa puna degetul corect pe amprenta.

  FaceID-ul de la Apple va fi un mare esec, nu se compara cu senzorul de amprenta in veci, in lumina slaba, noaptea sau in club veti fi obligati sa folositi pin-ul….

 • standorel1227

  La mine sincer nu merge din prima trebuie sa ghicesc ce deget imi recunoaște. Am înregistrat maximum de amprente. Cu o singura mana nu am nicio șansă sa-l deblochez. Si iris scaner se misca greu rau de tot trebuie sa stai sa gândească el. În lumina soarelui la 40 de grade nu se deblochează telefonul cu iris ,am facut eu niste teste. Dacă vrei să mă crezi! Incearca si tu. E slab rau la deblocare față de iphone. Iphone 7 zici ca se se blochează cu viteza luminii pe lângă s8.Cred ca pana la urma o sa-l tin prin glisare. Este prea enervant

 • Tedi

  Sunt 3 cerculete in zona decupajului din ecran rezervate pentru deblocare. Cred ca daca s ar fi luat doar dupa aspectul fetei era suficienta camera foto, nu erau necesare inca 3 senzori. Ma astept sa il deblocheze instant noaptea cu lumina 0, si sa nu cada in plasa daca pune cineva poza mea in fata telefonului

 • Stilumeu 2peu

  Nu e de tine s8..e prea comlex..tie iti trebui numaratoare nu calculator