iPhone 8 – noul Mod de Inregistrare Video

iPhone 8 urmeaza sa aiba un nou mod de inregistrare video pentru aplicatia Camera, acesta fiind dezvaluit de catre sistemul de operare al HomePod, adica un iOS 11 modificat. In imaginea de mai jos puteti vedea intrarea relevanta pentru aceasta schimbare pregatita de catre compania Apple, ea mentionand faptul ca in timp ce inregistram clipuri video vom putea pune pauza inregistrarii atunci dorim, pentru a reporni la nevoie.

iPhone 8 va avea aceasta functie integrata de catre compania Apple din toamna, iar in momentul de fata iOS 11 nu are optiunea disponibila in aplicatia Camera pentru iPhone. iPhone 8 va avea un procesor mai puternic, dar aceeasi cantitate de memorie RAM, insa asta nu ar trebui sa afecteze in vreun fel, sau altul, sistemul de inregistrare al clipurilor video, deci probabil totul este doar un truc al celor de la Apple.

iPhone 8 – noul Mod de Inregistrare Video

iPhone 8 nou mod video

iPhone 8 cu aceasta functie va simplifica inregistrarea de clipuri video, deoarece nu va mai trebui sa segmentam inregistrarile in mai multe clipuri video ci vom putea face un lunga, doar cu pauza. Functia aceasta trebuia sa ajunga de mult timp in iOS, insa este bine ca o avem macar acum impreuna cu iPhone 8 si poate va fi oferita inclusiv pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar nu in modelele vechi.

iPhone 8 va avea disponibila pentru camera si o noua functie numita SmartCam, acesta urmand a modifica automat setarile pentru inregistrarea de poze si clipuri video in functie de locatia in care sunt facute.