iPhone 7S – Schitele Placii Logice in Imagini

iPhone 7S are placa logica prezentata intr-o serie noua de imagini care confirma ca vor exista putine schimbari in comparatie cu seria iPhone 7.

iPhone 7S are schitele placii logice prezentate astazi in primele imagini, iar asta pentru ca noul smartphone este in momentul de fata in plin proces de asamblare, la fel ca iPhone 8. Saptamana trecuta am vazut iPhone 8 scanat cu raze X si placa sa logica era destul de usor vizibila acolo, insa acum avem o continuare a ceea ce ne-a fost prezentat atunci, doar ca vorbim despre o schita facuta pentru iPhone 7S

iPhone 7S urmeaza sa aiba o placa logica foarte similara cu cea a iPhone 7, iar asta este destul de normal, avand in vedere ca nu s-au schimbat prea multe. Cei care prezinta aceste informatii sustin ca placa logica este de fapt cea pentru iPhone 8, insa in realitate vorbim despre componenta pentru iPhone 7S, acest lucru fiind foarte usor vizibil dupa o comparatie a placii logice scanate cu raze X si cea pe care o vedeti mai jos.

iPhone 7S urmeaza sa aiba un chip A11 cu procesor, RAM si alte componente noi pregatite de Apple, o bobina suplimentara si un posibil modul de incarcare wireless putandu-si deasemenea face loc in carcasa. Separat de acestea, iPhone 7S ar trebui sa aiba aceleasi componente interne ca iPhone 7, iar de aceea placile logice ale acestor doua produse seamana atat de mult, lucru care este perfect normal.

iPhone 7S Schita Placa Logica 1

iPhone 7S – Schitele Placii Logice in Imagini

iPhone 7S va avea o carcasa din sticla, insa asta nu afecteaza in vreun fel modul in care sunt aranjate componentele interne in carcasa, sau numarul acestora. Separat de cele mentionate mai sus, placa logica a iPhone 7S nu ar trebui sa includa prea multe noutati deoarece Apple nu are motive sa le ofere pentru ca nu va face o schimbare colosala cu acest smartphone in raport cu iPhone 7 de anul trecut.

iPhone 7S Schita Placa Logica

 

iPhone 7S Plus nu are placa logica dezvaluita deocamdata, insa ea va avea dimensiuni similare cu cea a iPhone 7S, avand in vedere ca vorbim despre aceleasi componente interne. Placa logica a iPhone 7S este diferita de cea a iPhone 8, care este produsa folosind o noua tehnologie inovatoare, componentele fiind pozitionate diferit pentru ca ea sa aiba dimensiuni mai mici sai o noua baterie sa fie plasata langa ea.

iPhone 7S Schita Placa Logica 2

iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate de catre compania Apple impreuna cu iPhone 8 anul acesta, toate cele trei noi telefoane urmand a fi prezentate oficial in septembrie. Seria iPhone 7S va fi pusa in vanzare in aceeasi luna, cateva milioane de unitati urmand a fi disponibile pentru achizitie in lumea intreaga, dar nu suficient de multe pentru a acoperi cererea.

3 COMENTARII