iPhone 8 ALB ar putea arata Extrem de Bine

iPhone 8 cu panou frontal alb este zvonit de cateva luni de zile ca fiind ceva ce Apple nu ia in calcul pentru lansare din cauza decupajului din partea superioara a ecranului. Ati vazut deja foarte multe imagini cu machete ale iPhone 8, sau chiar cu panoul frontal, deci stiti cu siguranta cat de urat ar arata un panou frontal alb combinat cu un decupaj negru, asa cum se asteapta toata lumea sa aiba noul smartphone.

iPhone 8 nu are vreun panou frontal alb real prezentat pana acum, desi multe machete au fost create in aceasta culoare, dar arata foarte urat. Exista totusi o solutie pentru problema, iar in imaginea de mai sus o puteti vedea, deoarece un iPhone 8 cu un panou frontal alb si un decupaj alb ar arata extrem de bine, daca Apple va decide sa creeze asa ceva si sa nu se limiteze la versiunea neagra.

iPhone 8 alb ar putea arata extrem de bine

iPhone 8 alb arata

iPhone 8 cu un panou frontal complet alb si un decupaj alb ar arata chiar mai bine decat actualele modele care au panouri frontale albe, pentru ca ecranul ar acoperi mai mult din el. Imaginea de mai jos ne arata extrem de bine cum ar putea crea compania Apple acest iPhone 8 cu un design extrem de interesant si cu siguranta apreciat de catre foarte multi dintre clientii care vor fi dornici sa-l cumpere.

iPhone 8 are foarte multe noutati dezvaluite deja de catre o multitudine de zvonuri, insa multe noutati au ramas deocamdata neanuntate. Ca sa fiu complet sincer, mi-as dori ca iPhone 8 sa fie lansat intr-o versiune alba care arata precum cea din imaginea de mai jos, insa lipsa de confirmari pentru o asemenea lansare sugereaza faptul ca Apple ar putea avea cu totul alte planuri pentru el.

29 COMENTARII

  1. parca e prea mult alb, dar asta doar in situatia cand ai si un fundal complet alb. dar in rest e ok pt ca cel cu panoul frontal alb va fi recunoscut de la o mare distanta
    Asa cel full negru poate fi confundat cu un iphone 7 jet black daca nu vezi bine cercul cu butonul home

  2. nu stiu cum sta oled de acum cu albul, daca ar putea la fel cum o sa fie cu negru sa se integreze f bine marginea cu display

  3. Toamna asta se va purta alb 🙂 Pana nu demult nu agream telefoanele cu alb, din greseala am cumparat un tempered glass cu marginile albe si am zis sa il pun daca tot l-am luat, acum sunt foarte incantat de combinatia alb cu negru si silicon case gri de la apple

  4. Vezi ca sunt destept ca te-am si intrebat daca te referi la panou frontal. Dar white iphone nu au fost decat 4 si 4s
    Minti ca o fufa, ai avut si tu 2 iphone luate de parinti de care se pare ca ai tras ca ultimul sarac
    Deci te rog link cu white iphone incepand cu ip5

  5. Inca esti alaptat de la san si primesti lucruri de la parinti si bunici. Cand eu schimb totul ca pe sosete. Nu imi vine sa cred ca te lauzi ca tragi de un kkt de iphone plus dar in rest esti praf cu cultura apple. Nici nu stiai un lucru banal precum IOS pe iphone 7 sau ca nu ai pauza la iphone video decat printr-o aplicatie terta. Tu nici nu ai apple,are vecinul tau probabil

  6. Srb esti aici sa te certi cu toata lumea ? Chiar nu inteleg rolul tau ? Trebuie sa te suportam toti ? Abtine-te de la comentarii .

  7. Face asta pentru a incita. Doar ca sa faca vizualizari si accesari acestui site. Mi-a recunoscut mie. Se da plin de bani, dar traieste din accesarile acestui site.

  8. Ti-am recunoscut tie ca traiesc din accesari? Mai esti si o lepra mincinoasa. Nu am nevoie de bani,calm
    Am zis ca ” ajut un om bun”

  9. Srb ti-am vorbit frumos . bani o sa iti dau eu tie si lui mata ba nesimtitule . Copil cacacios ce esti . Si pot sa iti iau si familia daca esti obraznic .

  10. Iesi in morti mati de copil cacios ce esti . Suntem aici pe in site sa socioalizam si sa aflam informatii despre produse , nu sa te auzim mereu pe tine cum comentezi aberant .