iPhone 8 ALB ar putea arata Extrem de Bine

29

iPhone 8 cu panou frontal alb este zvonit de cateva luni de zile ca fiind ceva ce Apple nu ia in calcul pentru lansare din cauza decupajului din partea superioara a ecranului. Ati vazut deja foarte multe imagini cu machete ale iPhone 8, sau chiar cu panoul frontal, deci stiti cu siguranta cat de urat ar arata un panou frontal alb combinat cu un decupaj negru, asa cum se asteapta toata lumea sa aiba noul smartphone.

iPhone 8 nu are vreun panou frontal alb real prezentat pana acum, desi multe machete au fost create in aceasta culoare, dar arata foarte urat. Exista totusi o solutie pentru problema, iar in imaginea de mai sus o puteti vedea, deoarece un iPhone 8 cu un panou frontal alb si un decupaj alb ar arata extrem de bine, daca Apple va decide sa creeze asa ceva si sa nu se limiteze la versiunea neagra.

iPhone 8 alb ar putea arata extrem de bine

iPhone 8 alb arata

iPhone 8 cu un panou frontal complet alb si un decupaj alb ar arata chiar mai bine decat actualele modele care au panouri frontale albe, pentru ca ecranul ar acoperi mai mult din el. Imaginea de mai jos ne arata extrem de bine cum ar putea crea compania Apple acest iPhone 8 cu un design extrem de interesant si cu siguranta apreciat de catre foarte multi dintre clientii care vor fi dornici sa-l cumpere.

iPhone 8 are foarte multe noutati dezvaluite deja de catre o multitudine de zvonuri, insa multe noutati au ramas deocamdata neanuntate. Ca sa fiu complet sincer, mi-as dori ca iPhone 8 sa fie lansat intr-o versiune alba care arata precum cea din imaginea de mai jos, insa lipsa de confirmari pentru o asemenea lansare sugereaza faptul ca Apple ar putea avea cu totul alte planuri pentru el.