iPhone 8 – asa vor ARATA Aplicatiile pe Ecran

iPhone 8 are prezentata posibila noua interfata care ne demonstreaza cum vor arata aplicatiile in iOS 11 pe noul ecran cu decupaj central.

iPhone 8 va avea un nou mod de a afisa aplicatii pe ecranul sau, iar asta pentru ca un decupaj din partea superioara va taia efectiv o portiune din noul ecran. Asta inseamna ca Apple va afisa informatii din iOS 11 in doua margini ale ecranului iPhone 8 care pana acum n-au existat intr-o asemenea forma, iar astazi vedem o posibila idee privind afisarea aplicatiilor in noua interfata pentru acest smartphone al Apple.

iPhone 8 are prezentata in imaginile de mai jos posibila interfata pe care ar putea-o vedea utilizatorii in iOS 11 atunci cand vor deschide aplicatiile din telefoane. Vorbim despre cateva idei separate pentru iPhone 8, acestea prezentand interfata aplicatiilor atat sub cele doua margini ale ecranului separate de catre decupaj, cat si direct in ele, ambele formule fiind destul de interesante, dar nu totdeauna practice.

iPhone 8 nu a avut pana in prezent aratata intr-un fel sau altul noua interfata a iOS 11 de catre compania Apple in ciuda faptului ca foarte multe informatii privind noul smartphone si-au facut aparitia. In aceasta idee, ne ramane doar posibilitatea de a specula pe marginea schimbarilor, iar aseara v-am prezentat un clip video cu o interfata creata pentru a semana cu cea a iPhone 8, ea aratandume cum vom folosi butonul Home Virtual in iOS 11.

iPhone 8 aplicatii ecran

iPhone 8 – asa vor arata aplicatiile pe ecran

iPhone 8 va ave aun buton Home virtual si o zona de functii in partea inferioara a ecranului, iar pana acum nimeni nu si-a dat clar seama cum vrea Apple sa foloseasca acest spatiu. Am vazut diverse cocnepte, inclusiv acesta, care ne arata cum ar putea fi conceput totul, dar din pacate nu stim daca elementele de interfata vor fi intr-adevar atat de mici precum sunt prezentate, ori daca vor fi mai mari.

iPhone 8 aplicatii ecran 1

iPhone 8 va avea totusi acest butonul Home virtual ascuns in unele aplicatii, asa ca tot ceea ce vedeti mai sus s-ar putea extinde si in zona in care este afisat acel buton. Nu se stie daca iPhone 8 va permite acest lucru la fiecare aplicatie in functie de dorintele utilizatorilor, sau daca doar anumite aplicatii si meniuri vor face asta, insa macar ne putem face o idee cu privire la ceea ce va oferi Apple.

iPhone 8 aplicatii ecran 2

iPhone 8 va avea nevoie de o perioada de acomodare pentru multi dintre noi si asta din cauza schimbarilor mari pe care Apple le face pentru interfata sa. E greu de spus daca toata lumea se va obisnui cu aceasta noua interfata pregatita pentru iPhone 8, sau daca multi o vor respinge, insa este clar ca ne putem astepta ca aplicatiile sa arate exact asa pe noul iPhone 8 al companiei Apple.