Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – asa vor ARATA Aplicatiile pe Ecran

iPhone 8 – asa vor ARATA Aplicatiile pe Ecran

iPhone 8 are prezentata posibila noua interfata care ne demonstreaza cum vor arata aplicatiile in iOS 11 pe noul ecran cu decupaj central.

iPhone 8 va avea un nou mod de a afisa aplicatii pe ecranul sau, iar asta pentru ca un decupaj din partea superioara va taia efectiv o portiune din noul ecran. Asta inseamna ca Apple va afisa informatii din iOS 11 in doua margini ale ecranului iPhone 8 care pana acum n-au existat intr-o asemenea forma, iar astazi vedem o posibila idee privind afisarea aplicatiilor in noua interfata pentru acest smartphone al Apple.

iPhone 8 are prezentata in imaginile de mai jos posibila interfata pe care ar putea-o vedea utilizatorii in iOS 11 atunci cand vor deschide aplicatiile din telefoane. Vorbim despre cateva idei separate pentru iPhone 8, acestea prezentand interfata aplicatiilor atat sub cele doua margini ale ecranului separate de catre decupaj, cat si direct in ele, ambele formule fiind destul de interesante, dar nu totdeauna practice.

iPhone 8 nu a avut pana in prezent aratata intr-un fel sau altul noua interfata a iOS 11 de catre compania Apple in ciuda faptului ca foarte multe informatii privind noul smartphone si-au facut aparitia. In aceasta idee, ne ramane doar posibilitatea de a specula pe marginea schimbarilor, iar aseara v-am prezentat un clip video cu o interfata creata pentru a semana cu cea a iPhone 8, ea aratandume cum vom folosi butonul Home Virtual in iOS 11.

iPhone 8 aplicatii ecran

iPhone 8 – asa vor arata aplicatiile pe ecran

iPhone 8 va ave aun buton Home virtual si o zona de functii in partea inferioara a ecranului, iar pana acum nimeni nu si-a dat clar seama cum vrea Apple sa foloseasca acest spatiu. Am vazut diverse cocnepte, inclusiv acesta, care ne arata cum ar putea fi conceput totul, dar din pacate nu stim daca elementele de interfata vor fi intr-adevar atat de mici precum sunt prezentate, ori daca vor fi mai mari.

iPhone 8 aplicatii ecran 1

iPhone 8 va avea totusi acest butonul Home virtual ascuns in unele aplicatii, asa ca tot ceea ce vedeti mai sus s-ar putea extinde si in zona in care este afisat acel buton. Nu se stie daca iPhone 8 va permite acest lucru la fiecare aplicatie in functie de dorintele utilizatorilor, sau daca doar anumite aplicatii si meniuri vor face asta, insa macar ne putem face o idee cu privire la ceea ce va oferi Apple.

iPhone 8 aplicatii ecran 2

iPhone 8 va avea nevoie de o perioada de acomodare pentru multi dintre noi si asta din cauza schimbarilor mari pe care Apple le face pentru interfata sa. E greu de spus daca toata lumea se va obisnui cu aceasta noua interfata pregatita pentru iPhone 8, sau daca multi o vor respinge, insa este clar ca ne putem astepta ca aplicatiile sa arate exact asa pe noul iPhone 8 al companiei Apple.

 • Srb Srb

  Clar mai frumos fata de demo de ieri

 • rbr

  Daaaa!!! F frumos, al draq !!! Au mușcat și din ecran dacă și din mar e lipsa….cred ca asta e logica sau vor sa ne învețe ca urâtul e frumos . Pass Apple , m-ai dezamăgit !!!

 • Srb Srb

  Apple te-a dezamagit de cand a aparut..deci useless

 • alexsteauafc

  Imagineaza-ti cum vor arata print screen-urile…

 • rbr

  Nu ! Apple a început sa ma dezamăgească când a scos iPhone 7,iOS 10 pana atunci a fost Ok

 • EuGeorge

  Prostii. Numai prostii si tampenii

 • Daniel B

  Doar visuri si concepte care nu se termina de la an la an

 • V.P

  unice :))

 • Nicos

  Eu cred ca partea de sus va fi neagra cu totul indiferent de aplicatie

 • standorel1227

  E cam ciudat decupaju’ ăla

 • florin

  Decupajul acela e de tot rasul. Pauza in ecran

 • andrewsbcr

  Mai bine era un compromis să facă o bandă subțire neagră dintr-o parte în alta decât să fie decupajul ăla sinistru…

 • richard

  POVESTEA I8, umor dar adevărat:)
  Conducere: trebuie să scoatem Iphone aniversar!
  Echipa: ok
  Conducere: trebuie să fie special
  Echipa: ok, special cum? Display 4k? Ceva tehnologie revoluționară? Scanner amprente in display.
  Conducere: Nu, noi nu avem tehnologie , bagati ce au deja altii dar nu avem noi. Ne descurcam noi cu dume de genu tehnologia nu era matură.
  Senzor amprenta in display, sunteti nebuni? Nu poate Samsung de la care noi cumpărăm tehnologia, clar ca noi nu putem.
  In schimb decupat ecranul in partea superioara gen Tetris si mutați poziția camerei de pe spate in poz vertical. Noi vom da dume de genu ca pozele o sa iasa mai bine.
  Echipa: doar atat?
  Conducere: Nu, normal ca nu. Vedeti cum e cu încărcarea aia wireless a concurentei si bagati-o acolo si voi. Apropo hai sa schimbam sIi LCD-ul ala spălcit si vedeti ce fol Samsung, rugati-i sa ne vândă si noua.
  Echipa: revenind la amprenta dc nu o introducem ce facem?
  Conducere: vedeti chestia aia cu deblocarea facială de la ailalti, spuneti-i FaceID. Zicem noi ca e mai ok.
  Echipa: legat de ecran cu decupajul ala gen Tetris imaginile vor arata ca naiba.
  Echipa: Noi vom convinge pe toti ca “ca naiba” arata doar pe ecranele concurentei. Tetris va fi noua moda.
  Echipa: Altceva?
  Conducere: vrem să îl vindem cu 1000-1100 de euro! Faceti-il “frumos
  Echipa: wtf ?!? Cine e nebun sa dea atatia bani cand nu venim cu nimic nou fata de concurenta? Ce inseamna “frumos?
  Conducere: e pur si simplu I8 aniversar se va vinde, lumea e proasta. Jony Ive – frumos = o noua culoare vedeti cum arata pe cacaniu.
  Echipa: ok, hai sa sunam Samsung pt componente.
  To be continued…:)

 • ibadea

  ce a fost prezentat ieri, a fost o duma sa agite lumea, nici primul ios nu era asa deformat

 • Daniel

  Superb!! :))

 • andrewsbcr

  Câtă dreptate, Richard… Singurul avantaj al apple este doar renumele de pe vremea lui Steve și alt avantaj este iOS-ul (care oricum de la iOS 10 A început să fie în declin). Auzi bug, să poți controla un iphone prin wifi… Oare de ce pe vremea lui Steve nu erau aștept de probleme grave ? (lăsând la o parte alte zeci de buguri problema întâlnite de la iOS 9 incoace)

 • richard

  Din pacate e crudul adevar. Si mai nasol însă e ca unii se încăpățâneaza să vadă toate astea.

 • George89

  Ar fi arătat foarte tare fără acel decupaj urat, care strica tot

 • Christiansen

  Nu cred ca Jony Ive ar permite asa ceva:))

 • Doar Unul

  Tare!