iPhone 8 – Face ID si Noua Functie Descoperita

iPhone 8 nu va impune folosirea Face ID de catre toti utilizatorii noului smartphone, compania Apple urmand a permite dezactivarea sa la nevoie.

iPhone 8 va avea Face ID, un nou sistem de recunostere faciala, pe care compania Apple il va implementa, cel mai probabil, suplimentar fata de Touch ID. Face ID vine ca o noutate completa pentru iPhone 8, iar asta multumita faptului ca Apple a integrat si o camera frontala 3D, care va avea inclusiv un senzor cu laser integrat panoul frontal, insa noile componente nu vor fi folosite doar pentru Face ID anul acesta.

iPhone 8 cu Face ID genereaza in continuare foarte multe intrebari pentru fanii Apple din lumea intreaga, iar asta pentru ca vorbim despre un sistem biometric complet nou, dar diferit fata de Touch ID. In loc sa scanam o amprenta, Face ID ne va cere sa ne scanam intreaga fata pentru a debloca telefoanele iPhone 8, iar asta ar putea fi o problema pentru cei care nu vor sa isi scaneze fata intr-un telefon mobil.

iPhone 8 va genera pentru multi clienti teama ca scanarile pentru fetele lor ar putea ajunge in serverele Apple si mai apoi in cine stie ce servere guvernamentale. Asta va inseamna ca Face ID nu va trebui impus pentru utilizare de catre compania Apple in iPhone 8, iar conform unor informatii descoperite in cursul noptii trecute se pare ca sistemul de recunoastere faciala va putea fi dezactivat de catre utilizatori la cerere.

iPhone 8 – Face ID si noua functie descoperita

iPhone 8 Face ID noua functie

iPhone 8 are aceasta functie pentru Face ID descoperita in interiorul codului sursa al iOS 11 pentru HomePod, insa era destul de logic faptul ca asta se va intampla. Nici Touch ID nu este obligatoriu pentru utilizare in orice fel de conditii, asa ca nu existau motive logice pentru ca Face ID sa fie impus utilizatorilor din moment ce nu este necesar, iar compania Apple nu va obliga clientii cu iPhone 8 sa-l foloseasca.

iPhone 8 cu aceasta functie pentru Face ID nu sugereaza automat faptul ca Touch ID va fi eliminat de catre compania Apple, ci doar ca sistemul va putea fi dezactivat. Inca nu se stie sigur daca Touch ID va fi eliminat complet din iPhone 8, sau va ramane intr-o forma, sau alta, dar este 100% clar ca Face ID a fost testat de catre Apple si exista sanse sa apara, chiar daca nu chiar din prima zi, ci printr-o actualizare ulterioara.

iPhone 8 va avea Face ID ca una dintre functiile “vedeta” pe care compania Apple o va promova ca atare in materialele promotionale pentru terminal. iPhone 8 va fi prezentat in luna septembrie de catre compania Apple, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la 1 sau 2 saptamani dupa ce dispozitivul isi va face aparitia pe piata.

4 COMENTARII

  1. Pai la face Id va scana din timp in timp ca esti tu inca ce foloseste iphone si nu altcineva,in caz contrar auto lock
    Ceea ce e un pas in fata touchid

    Oricum ca si la touchid probabil vom avea versiunea 1 si dupa 1-2 ani versiunea 2 si mai buna