iPhone 8 – Face ID are Functia Grozava a Touch ID

iPhone 8 va avea pentru Face ID o functie foarte grozava si apreciata de catre cei care folosec deja Touch ID in iPhone si iPad care-l au integrat.

11

iPhone 8 va avea Face ID, un sistem de recunoastere faciala, compania Apple urmand a-l integra pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si folosi fata pentru securitate biometrica. Acest sistem Face ID a fost confirmat de catre iOS 11 pentru HomePod, multumita dezvoltatorilor care l-au analizat intens, iar astazi vorbim despre o noua functie foarte interesanta care este oferita si prin intermediul Touch ID.

iPhone 8 va avea prin Face ID posibilitatea de a scana mai multe fete pentru a face deblocarea telefoanelor iPhone, asa cum se intampla si cu Touch ID. Stiti deja ca Touch ID permite scanarea a pana la 5 amprente ale degetelor noastre si nu numai, insa sistemul poate fi pacalit pentru a tine minte toate degetele si nu doar ale noastre, ci si a altor persoane, iar Face ID din iPhone 8 va avea ceva similar.

iPhone 8 nu va permite, cel mai probabil, folosirea trucului Touch ID pentru a scana mai mult decat numarul maxim posibil oferit de catre compania Apple, avand in vedere complexitatea sa. Totusi, Face ID urmeaza sa ofere posibilitatea de a scana macar 5 fete pentru deblocarea iPhone 8, altfel sistemul n-ar avea aceeasi utilitate, preconizata, precum in cazul Touch ID si ar fi foarte limitativ.

iPhone 8 – Face ID are functia grozava a Touch ID

iPhone 8, desi v-am spus asta acum cateva saptamani, va permite folosirea Face ID si pentru a autoriza platile mobile prin intermediul Apple Pay. Daca Apple este serioasa si va oferi Face ID in locul Touch ID in iPhone 8, atunci este obligatoriu sa permita si autorizarea platilor mobile, iar asta pentru ca Apple Pay nu va fi eliminat, iar in lipsa Touch ID trebuie sa existe un inlocuitor care sa faca autorizarile.

iPhone 8 va avea un Face ID care va putea fi utilizat inclusiv cu aplicatii terte, iar asta stiam tot de acum cateva saptamani pentru ca este o functie logica si foarte utila. Era greu de crezut ca Face ID putea fi implementat in iPhone 8 fara sa poata fi utilizat cu aplicatii terte, asa cum se intampla si cu Touch ID, deci puteti sta linistiti pentru ca exista confirmare pentru asta in iOS 11 pentru HomePod.

iPhone 8 este in proces de productie acum, iar zilele trecute v-am explocat ce spun angajatii Apple despre Face ID, acesta sustinand ca el este chiar mai sigur si mai rapid decat Touch ID. Daca asta este adevarat ne vom convinge pe deplin in septembrie, cand iPhone 8 va fi lansat impreuna cu Face ID, iar atunci vom vedea daca toate aceste luni de zvonuri si asteptare au meritat in final.