iPhone 8 – Carcasa Filmata in Fabrica Foxconn

iPhone 8 are ceea ce pare a fi noua carcasa prezentata intr-o filmare care pare sa fi fost facuta intr-o fabrica a companiei Foxconn, care asambleaza iPhone.

iPhone 8 are, ceea ce pare a fi, noua carcasa filmata pe o linie de productie din cadrul fabricilor Foxconn, iar in cele doua clipuri video de mai jos puteti vedea ce se produce acolo. Vorbim despre angajati imbracati in aceleasi echipamente pe care le-am vazut intotdeauna pe liniile de productie pentru iPhone, insa importante aici sunt carcasele fabricate, care s-ar presupune ca ar fi pentru noul iPhone 8 al celor de la Apple.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla implementata de catre compania Apple, insa ceea ce vedem acolo sunt carcase care par a fi din plastic, sau poate chiar aluminiu. Unii ar spune ca acestea ar fi de fapt carcasele pentru unii producatori de clone ale iPhone 8, insa in momentul de fata e greu de spus cu siguranta ce anume se produce acolo, desi lucrurile par sa indice faptul ca vorbim despre componente pentru Apple.

iPhone 8 are, aparent, carcasele prezentate intr-o procedura de curatare in primul clip video, ele intrand mai apoi intr-o masina care probabil le curata in continuare. Fiecare dintre carcase este curatata de multipli angajati ai Foxconn inainte de a intra in acea masina, asa ca teoretic vorbim despre un proces destul de complex pentru iPhone 8, sau poate pentru vreo clona pe care un producator chinez vrea sa o lanseze.

iPhone 8 – carcasa filmata in Fabrica Foxconn

iPhone 8 pare sa aiba in cel de-al doilea clip video prezentate multiple carcase asezate pentru, probabil, uscare, sau transport spre o alta sectiune a fabricii. Vorbim despre, acelasi tip de carcasa care pare sa fie fabricata din plastic, sau aluminiu, deci nu despre o carcasa din sticla, asa cum va fi cea pentru iPhone 8, dar e posibil ca materialul sa fie diferit, avand in vedere ca inregistrarea nu este e calitate excelenta.

iPhone 8 este in proces de asamblare la Foxconn in momentul de fata, insa clipurile video de acest gen sunt extrem de rare, avand in vedere masurile de securitate. Daca aceste clipuri video au fost inregistrate, este clar ca ele au fost facute de catre un manager si nu de catre un angajat, dar ramane totusi greu de spus daca in filmari vedem intr-adevar componente pentru iPhone 8, sau alt telefon mobil.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, iar lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc in aceeasi luna. iPhone 8 va fi lansat impreuna cu iPhone 7S pe piata, iar ambele modele vor avea carcasa din sticla, dar numai primul va avea camera duala verticala precum in inregistrarile de mai jos, asa ca ramane sa vedem daca se confirma ceea ce ne este prezentat acum.