Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Carcasa Filmata in Fabrica Foxconn

iPhone 8 – Carcasa Filmata in Fabrica Foxconn

iPhone 8 are ceea ce pare a fi noua carcasa prezentata intr-o filmare care pare sa fi fost facuta intr-o fabrica a companiei Foxconn, care asambleaza iPhone.

iPhone 8 are, ceea ce pare a fi, noua carcasa filmata pe o linie de productie din cadrul fabricilor Foxconn, iar in cele doua clipuri video de mai jos puteti vedea ce se produce acolo. Vorbim despre angajati imbracati in aceleasi echipamente pe care le-am vazut intotdeauna pe liniile de productie pentru iPhone, insa importante aici sunt carcasele fabricate, care s-ar presupune ca ar fi pentru noul iPhone 8 al celor de la Apple.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla implementata de catre compania Apple, insa ceea ce vedem acolo sunt carcase care par a fi din plastic, sau poate chiar aluminiu. Unii ar spune ca acestea ar fi de fapt carcasele pentru unii producatori de clone ale iPhone 8, insa in momentul de fata e greu de spus cu siguranta ce anume se produce acolo, desi lucrurile par sa indice faptul ca vorbim despre componente pentru Apple.

iPhone 8 are, aparent, carcasele prezentate intr-o procedura de curatare in primul clip video, ele intrand mai apoi intr-o masina care probabil le curata in continuare. Fiecare dintre carcase este curatata de multipli angajati ai Foxconn inainte de a intra in acea masina, asa ca teoretic vorbim despre un proces destul de complex pentru iPhone 8, sau poate pentru vreo clona pe care un producator chinez vrea sa o lanseze.

iPhone 8 – carcasa filmata in Fabrica Foxconn

iPhone 8 pare sa aiba in cel de-al doilea clip video prezentate multiple carcase asezate pentru, probabil, uscare, sau transport spre o alta sectiune a fabricii. Vorbim despre, acelasi tip de carcasa care pare sa fie fabricata din plastic, sau aluminiu, deci nu despre o carcasa din sticla, asa cum va fi cea pentru iPhone 8, dar e posibil ca materialul sa fie diferit, avand in vedere ca inregistrarea nu este e calitate excelenta.

iPhone 8 este in proces de asamblare la Foxconn in momentul de fata, insa clipurile video de acest gen sunt extrem de rare, avand in vedere masurile de securitate. Daca aceste clipuri video au fost inregistrate, este clar ca ele au fost facute de catre un manager si nu de catre un angajat, dar ramane totusi greu de spus daca in filmari vedem intr-adevar componente pentru iPhone 8, sau alt telefon mobil.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, iar lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc in aceeasi luna. iPhone 8 va fi lansat impreuna cu iPhone 7S pe piata, iar ambele modele vor avea carcasa din sticla, dar numai primul va avea camera duala verticala precum in inregistrarile de mai jos, asa ca ramane sa vedem daca se confirma ceea ce ne este prezentat acum.

 • Srb Srb

  Imi este greu sa cred ca este alt telefon in proces de asamblare cu camera duala verticala pusa pe partea stanga,mai ales dupa atatea zvonuri.
  Eu cred ca oficial deja acesta este iphone 8 si toate zvonurile au fost adevarate, mai putin cele cu touchid pe spate

 • ibadea

  Ori au angajatele mainile mici, ori iohone pare mai mare decat in ce am vazut pana acum

 • SrbELabagyu

  @Srb .. o sa ti-o traga rau de tot apple anul asta .. ! … creteenoole !

 • Srb Srb

  pai sunt angajati chinezi…ei sunt mai mici asa cu totul…nu ai vazut chinezoaica cu note 1 la ureche??

 • Srb Srb

  si asta este o femeie normala si tot arata ciudat. Sa vezi o chinezoaica din aia mica…
  femeia asta il tine cu 2 maini si cand vorbeste la telefon…

 • Srb Srb

  iphone 8 va avea maxim 144x71mm nu te astepta la ceva mai mare…din cazua chinezilor ti se pare ca e un iphone plus acolo

 • Srb Srb

  ai vrea tu…dar nu, eu platesc Apple este sclava mea

 • ibadea

  super tare, zici ca vorbeste la tableta

 • Srb Srb

  mda, dar pt fanatici, e ok , peste 4-5 ani o sa isi puna laptopul la ureche

 • V.P

  Asa o sa stai si tu peste 2 ani ,100% garantat , discutam peste 2 ani .

 • V.P

  Ai toate notificarile activate ,, primesti tot ce se discuta in post de unde patron mai Srb cand tu dormi aici iar telefonul se inroseste de la mii de notificari saptamanal , clar Apple e sclava ta :))

 • Srb Srb

  ce notificari? nu inteleg…notificarile sunt ce vreau, altfel nu as mai fi activ de ex aici…daca vreau se pot inchide notificarile

 • Srb Srb

  PREGATESTE_te , eu o sa stau cu iphone plus peste 2 ani la ureche DAR tu stai cu laptop de 300x200x

 • V.P

  Lucreza astia de zor la telefonul ala pliabil , ecan rulou , etc .
  Ne speriem degeaba !!

 • Srb Srb

  asta ar fi altceva…daca va exista un telefon pliabil, care atunci cand nu ai nevoie de el sa ai un display de 5″ iar cand ai nevoie sa il desfaci si sa ai 10″ ar fi intr-adevar viitorul pt urmatorul deceniu sau 2 decenii

 • Costel

  Se pare ca tu esti sclava apple, sau mai degraba a lui Zaone.

 • Costel

  Pentru apple 10 decenii.

 • Srb Srb

  Sa speram ca va fi cum zici tu si sa nu vina ca samsung cu ceva asa nou si netestat in stilul lor caracteristic

 • Srb Srb

  Slaba rau

 • Leo MC

  Eu cred că acest filmuleț nu are legătură cu produsele Apple.
  Dacă am înțeles eu bine, următorul iPhone va fi făcut din sticlă – adică două sticle (față, spate) pe un cadru de metal – or aceste carcase (sper să fi văzut bine) arată precum carcasa lui IP 7 (adică au și partea laterală) dar cu tăietura camerei pe verticală; plus ca sunetele care se aud sunt metalice.