iPhone 8 – iata cum se va Numi Noua Culoare

iPhone 8 are dezvaluita denumirea noii culori astazi de catre surse ale companiei Foxconn, cea care asambleaza noile smartphone-uri ale Apple.

36

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat intr-o noua culoare de catre compania Apple anul acesta, confirmare aprivind aparitia sa venind din diverse surse in ultimele saptamani. Dupa cum ati vazut deja intr-o multitudine de imagini, aceasta noua culoare pentru iPhone 8 va fi una similara celei a cuprului, insa compania Apple are o noua denumire pentru ea, conform unor informatii aparute noaptea trecuta.

iPhone 8 ar urma sa aiba aceasta noua culoare denumita blush gold, o expresie destul de ciudata pentru o culoare care nu prea seamana cu ceva intr-adevar auriu. Apple ar urma sa ofere aceasta noua culoare impreuna cu cea argintie si cea neagra, alte optiuni nefiind disponibile, conform surselor care au oferit informatii pana acum, asa ca va fi interesant de vazut daca Apple vrea sa-si multumeasca toti clientii, sau nu.

iPhone 8 ar urma deasemenea sa aiba aceasta noua culoare disponibila doar pentru modele cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare de anul acesta. Alegerea este una destul de neobisnuita din moment ce versiunile jet black si negru mat ale seriei iPhone 7 au fost oferite doar pentru modelele cu 128 si 256 GB spatiu de stocare, asa ca acum am vorbim despre o strategie compelt opusa pentru iPhone 8.

iPhone 8 – iata cum se va numi noua culoare

iphone 8 nume culoare

iPhone 8 va fi cu siguranta vandut si intr-un model cu 256 GB spatiu de stocare, pentru ca vor exista cu siguranta persoane interesate sa-l cumpere, chiar daca va fi extrem de scump. Informatiile privind denumirea noii culori pentru iPhone 8, dar si limitarea la cele doua medii de stocare, au fost preluate, aparent, de pe un cod de bare folosit de catre compania Foxconn pentru modelele aflate in productie.

iPhone 8 ar urma sa aiba aceasta culoare ca o versiune diferita a rozului auriu care este atat de apreciat, insa probabil lumea nu va iubi aceasta noua culoare la fel de mult precum cea veche. Desigur ca versiunea finala a acestei noi culori pentru iPhone 8 ar putea fi diferita fata de cea pe care o vedem in machetele aparute zilele acestea pe internet, asa ca s-ar puea sa ne placa mai mult decat credem.

Foxconn’s internal name of the new #iPhone8 color is “Blush Gold” (腮红金) Barcode says “Blush Gold 64GB / 128GB.”

iPhone 8 va avea o oua culoare pentru ca Apple si-a facut un obicei din a lansa macar cate o culoare noua pentru fiecare model nou de iPhone lansat anual. In aceasta idee, cu iPhone 8 nu va fi facuta vreo exceptie, asa ca noul smartphone va avea aceasta culoare disponibila pentru carcasa sa din toamna, iar denumirea nu pare sa fie nici ea chiar atat de sigura deocamdata.