YouTube – noua Functie Integrata in Secret

YouTube testeaza o noua functie in secret, aceasta permitand afisarea numarului de utilizatori care se uita simultan la un clip video din platforma.

YouTube are in momentul de fata in testare o noua functie extrem de interesanta care va schimba experienta de utilizare a unui numar foarte mare de persoane care acceseaza zilnic platforma. Nu se stie de cat timp este in proces de testare aceasta noua functie a YouTube, insa este clar ca exista interes foarte mare pentru ca ea sa fie lansata de catre companie, pentru ca vorbim despre ceva oferit doar in anumite situatii.

YouTube testeaza in momentul de fata o functie care urmeaza sa ne arate cate persoane se uita simultan la un clip video disponibil in cadrul platformei. YouTube ofera aceasta functie doar pentru transmisiunile in direct facute folosindu-i serviciile, insa se pare ca ea va fi extinsa intr-un viitor nu foarte indepartat inclusiv pentru redarea de clipuri video care au fost incarcate in retea de catre utilizatori.

YouTube are testul in desfasurare deocamdata doar pentru utilizatorii aplicatiei pentru Android, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata totul. Sub titlul unui clip video cei de la YouTube afiseaza numarul de persoane care se uita in acelasi timp la respectivul clip video, asa ca putem sti cu cate persoane impartasim experienta de a urmari respectivul continut multimedia de pe calculator, smartphone, sau tableta.

YouTube – noua functie integrata in secret pentru platforma

YouTube -Functie Integrata Secret

YouTube are functia disponibila pentru unele live stream-uri facute de pe unele conturi, iar asta ati vazut la unele prezentari pentru produse importante. Samsung, Google si alte companii au in cadrul prezentarilor live afisat numarul de persoane care urmaresc simultan respectiva prezentare pe YouTube, asa ca stiti ceea ce urmeaza sa fie oferit, dar inclusiv pentru clipurile video standar disponibile in platforma.

YouTube testeaza deocamdata functia cu un numar limitat de utilizatori, iar avand in vedere ca ea este oferita doar in Android, probabil va fi extinsa si la platforma desktop. Nu se stie de catimp timp vad utilizatorii Android aceasta noua functie a YouTube, insa probabil perioada de timp nu este chiar atat de lunga, altfel am fi aflat despre existenta sa cu mult timp inainte de acest moment.

YouTube are in momentul de fata peste 1.5 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, cifra fiind una impresionanta care plaseaza platforma chiar in spatele celor de la Facebook. YouTube dezvolta in mod constant noi functii pentru utilizatorii sai, iar aceasta este una dintre cele mai interesante pe care compania o are in pregatire si care cu siguranta va fi apreciata de catre un numar foarte mare de persoane.

2 COMENTARII