Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad, dar numai dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS il pot instala acum.

iOS 11 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. iOS 11 beta 6 poate fi instalat de catre acestia, sau oricine are o versiune anterioara, folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, chiar din acest moment, insa trebuie sa aveti terminalele incarcate la macar 50% din baterie pentru a o face, ori sa le conectati la o sursa de energie.

iOS 11 beta 6 are cu siguranta o serie de schimbari interesante implementate pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar unele dintre ele vor fi cu siguranta vizibile. iOS 11 beta 6 va avea si multe imbunatatiri ale functionalitatii, plus rezolvarea unora dintre problemele de functionare raportate pana acum, acestea existand in numar foarte mare, dar asta este normal pentru o versiune beta a iOS oferita de catre Apple.

iOS 11 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad

ios 11 beta 6 iphone ipad

iOS 11 beta 6 NU este versiunea public beta pe care compania Apple o ofera separat pentru utilizatorii iPhone si iPad, asa ca pentru aceea veti mai avea de asteptat, cel mai probabil pana maine. In general, compania Apple lanseaza versiunile public beta la aproximativ 1/3 zile in urma versiunii standard, deci daca iOS 11 beta 6 a fost lansat azi, maine sau poimaine ar trebui sa puteti instala si versiunea public beta.

iOS 11 beta 6 aduce unele schimbari cu siguranta, chiar daca Apple nu le detaliaza, iar pe toate le veti gasi in acest articol de indata ce vor fi descoperite. Separat de iOS 11 beta 6, compania Apple a mai lansat watchOS 4 beta 6, macOS 10.12 beta 6 si tvOS 11 beta 6.

UPDATE: Iata ce noutati importante aduce iOS 11 beta 6 pentru iPhone si iPad :

 1. Functia de luminozitate automata are optiunea de activare/dezactivare in Settings > General > Accessibility > Display Accomodations, Configurari > General > Accesibilitate > Adaptari Afisaj.
 2. Aplicatiile Apple Maps si App Store au iconite noi.
 3. Au fost eliminate wallpaper-urile animate.
 4. Iconita aplicatiei Clock, Ceas, a fost usor modificata.
 • gruia

  Încă nu citește PDF cu iBooks si VoiceOver.

 • stedracu

  Iphone SE, ios11 beta 6 si wallpaper animate tot acolo sunt…

 • daniel

  salut am si eu o intrebare ..daca am ios 11 beta cand apare ios original se actualizeaza singur sau trebuie sa fac ceva

 • Catalyn

  Una din versiunile viitoare de beta o sa fie ios original 🙂

 • @dasot

  In cate zile apare si la noi ios11 beta6?

 • daniel

  Catalyn ms mult

 • Florin Gabriel Haja

  EverythingApplePro a facut clip amănunțit despre acest beta 6. E vorba de wallpaperele live activate cu 3D Touch, care au venit pe 6s prima data