Instagram – Aplicatia are o noua Functie Utila

Instagram a anuntat in cursul acestei seri lansarea unei noi functii foarte utile pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android, ea aducand posibilitatea de a vedea comentariile in thread-uri. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta schimbare pregatita pentru aplicatia Instagram de catre dezvoltatorii sai, noul mod de a afisa comentariile aducand o experienta mai buna pentru utilizatori.

Instagram cu aceasta noua functie face mai usoara urmarirea comentariilor pe care utilizatorii le pot vedea pentru postarile facute de catre utilizatori. Facebook a implementat o schimbare similara acum cateva saptamani, iar Instagram o are disponibila incepand de astazi in aplicatia pentru iPhone si Android, asa ca stiti la ce sa va asteptati cand va veti mai uita la comentariile postarilor pe care le-ati facut in retea.

Instagram – aplicatia are o noua functie utila

instagram aplicatia functie utila

Instagram are comentariile afisate in thread-uri cu marcaje speciale pentru ca acestea sa fie mai usor de descoperit in cazul conversatiilor mai lungi. Noua functie implementata pentru aplicatia Instagram nu doar ca simplifica vizualizarea conversatiilor mai lungi, dar simplifica in acelasi timp si raspunderea la mesajele publicate in aceste tipuri de conversatii, iar asta este bine pentru toata lumea.

Instagram grupeaza automat comentariile si in momentul in care se raspunde la unul dintr-un thread, asa ca nu vor mai avea comentarii dezoarganizate in postari. Instagram a anuntat lansarea functiei astazi, insa ea va fi disponibila pentru toata lumea in urmatoarele ore, o actualizare a aplicatiei putand fi necesara pentru ca toata lumea sa poata vedea schimbarea pregatita de catre companie.