Televizorul Apple apare in Primele Imagini

Televizorul Apple despre care am auzit atat de multe zvonuri in anii trecuti pare sa apara astazi in primele imagini inregistrate intr-un aparent laborator de dezvoltare. Imaginile cu presupusul televizor Apple au fost publicate de catre o sursa asiatica, asa ca nu se stie ce fel de credibiilitate au, insa putem vedea ceva ce seamana cu un produs pe care Apple l-ar putea avea in dezvoltare in momentul de fata.

Telvizorul Apple din imagini ar avea un ecran OLED de aproximativ 60 de inch, iar marginile sale sunt foarte subtiri, asa cum s-a spus si in diverse zvonuri anterioare. Pe ecranul presupusului televizor Apple vedem ceea ce par a fi imagini preluate dintr-o camera amplasata in laboratorul de dezvoltare, deci nu continut multimedia standard, insa televizorul este palsat pe o masa rotativa, iar camera este izolata fonic.

Televizorul Apple apare in prime presupuse imagini

televizorul apple imagini

Televizorul Apple este prezentat din diverse unghiuri in aceste imagini, insa nimeni nu poate spune fara dubiu faptul ca acesta ar fi intr-adevar un produs al Apple. Orice companie din China poate crea un monitor care are o carcasa cu un logo Apple pe ea, iar din moment ce televizorul Apple este dezvoltat de catre compania americana, n-ar prea avea logica sa vedem un logo pe carcasa unui produs aflat in dezvoltare.

televizorul apple imagini 1

Televizorul Apple a fost in centrul atentiei timp de cativa ani pana in 2014 cand s-a spus ca Apple ar fi renuntat complet la proiectul dezvoltarii sale. Apple s-a concentrat foarte serios pe Apple TV de atunci, asa ca lansarea unui posibil televizor Apple pare improbabila si acum, in imagini puntand fi la fel de bine afisat si un nou Cinema Display pe care Apple l-ar putea lansa in viitorul foarte apropiat.

televizorul apple imagini 3

televizorul apple imagini 2