Summer Well 2017 – un festival ca o vacanta binemeritata

Weekend-ul acesta s-a desfasurat cea de-a 7-a editie a Summer Well, ultimul festival de muzica ramas in Bucuresti multumita celor de la Orange, care anul acesta au reusit sa uimeasca din toate punctele de vedere. Intr-o perioada dominata de festivaluri muzicale, Summer Well a iesit in evidenta nu doar prin trupele prezente, ci si prin experienta pe care a oferit-o in 2 zile pline de distractie muzica si tehnologie combinate intr-un festival ca o vacanta.

Merg de vreo 4 ani la Summer Well si constat cu o placuta uimire ca la fiecare editie Orange reuseste sa aduca noi si noi experiente pe care nu le gasesti la vreun alt festival de muzica. Anul acesta, spre deosebire de alti ani, Summer Well a fost, parca, mai plin de energie si oameni care s-au bucurat nu doar de muzica grozava, ci si de experientele amplasate strategic in intregul Domeniu Stirbey din Buftea.

Inainte de a asculta trupele live de pe scena Summer Well, organizatorii au pregatit o varietate de zone interactive pentru cei prezenti, de la plimbari cu tiroliana si pana la plimbari cu balonul. Daca va gandeati ca un festival de muzica trebuie sa fie doar despre muzica, ei bine gresiti, pentru ca adrenalina trebuie tinuta la un nivel maxim cu o plimbare cu tiroliana prin padure, sau admirarea privelistii dintr-un balon cu aer cald.

Acestea au fost doar doua dintre atractii, deoarece in zona Orange Connected Services, o piscina impozanta deschidea accesul spre tehnologiile aduse de catre Orange. Muzica, dansul, fotbalul cu roboti, bicicleta virtuala care aduna bani pentru Fundatia Orange si un gigant video wall cu cele mai interesante poze si clipuri video publicate pe retelele sociale de la Summer Well au tinut constant zeci de persoane la coada.

Desigur ca Orange nu s-a limitat doar la atat, pentru ca toti copiii au avut un imens loc de joaca disponibil doar pentru ei, acestia numarandu-se printre miile de participanti extrem de fericiti. Orange stie si cat de importanta este transmiterea tuturor emotiilor unui festival de acest gen catre prieteni, asa ca toti cei care au participat la Summer Well s-au bucurat de Orange Wi-Fi gratuit, si/sau de trafic de date gratuit in intreaga zona a Domeniului Stirbey.

Pentru ca un festival de muzica are nevoie si de putina relaxare, Orange a instalat un cinema in aer liber in care a proiectat filme precum Batman vs Superman, Fantastic Beasts and Where to find them si nu doar atat. Cei care doreau sa vada un film bun o puteau face cu un burger, o inghetata, sau chiar un cocktail cu numele trupelor in mana, asta desigur daca nu doreau sa faca o plimbare satul boem, sau sa vada apusul de pe terasa amplasata pe malul lacului.

Intotdeauna mi-a placut la Summer Well faptul ca ai parte de o experienta completa, nu doar de muzica foarte buna, ci si de activitatile interesante adiacente. Inainte sa inceapa concertele ai timp sa te plimbi cel putin 1/2 ore prin domeniul Stirbey pentru a admira privelistea lacului, pentru a incerca mancarea sau bauturile grozave, pentru a-ti face un selfie animat cu prietenii la cortul Orange, pentru a te aseza intr-un leagan, sau a face o plimbare cu balonul, care ramane una dintre experientele mele favorite si imi pare rau ca a doua zi nu a putut fi ridicat dupa-amiaza din cauza ploii.

Per total, Summer Well a fost in 2017 cea mai buna editie de pana acum, iar asta pentru ca Orange a stiut intotdeauna sa creeze experiente, nu doar evenimente. Pentru editia din 2018 ma astept la trupe cel putin la fel de bune, la mult mai multa lume prezenta, pentru a dobora recordul de anul acesta, dar la si mai multe expeirente, pentru ca Summer Well este o experienta in sine, care te deconecteaza complet de la viata de zi cu zi.

2 COMENTARII