iOS 11 – cum Ascunzi Fundalul Folderelor si a Dock

iOS 11 va fi lansat luna viitoare, insa intre timp exista unele trucuri care ne permit sa personalizam acest sistem de operare inainte ca Apple sa ni-l ofere in mod public pentru toate iPhone si iPad.

iOS 11 are in clipul video de mai jos prezentate cateva trucuri care permit ascunderea fundalului pentru dock si foldere in doar cativa pasi foarte simpli, totul fiind extrem de usor de realizat in terminalele noastre.

iOS 11 nu are o solutie de jailbreak disponibila in momentul de fata, asa ca toate aceste modificari pot fi facute de catre oricine chiar in acest moment fara vreo schimbare facuta in fisierele de sistem.

iOS 11 permite efectuarea acestor modificari chiar si in ultima versiune beta oferita de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, asa ca va puteti bucura de functionalitate fara probleme chiar acum, cat inca va fi disponibila.

6 COMENTARII

  1. E o vrăjeală. Eu am wallpaper black. Deci ca să ascunzi dock-ul și restu ești obligat să ai wallpaper alb. Nu e o soluție viabilă, aplicabilă în toate cazurile