Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. iOS 11 beta 7 poate fi instalat de catre acestia, sau oricine are o versiune anterioara, folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, chiar din acest moment, insa trebuie sa aveti terminalele incarcate la macar 50% din baterie pentru a o face, ori sa le conectati la o sursa de energie.

iOS 11 beta 7 are cu siguranta o serie de schimbari interesante implementate pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar unele dintre ele vor fi cu siguranta vizibile. iOS 11 beta 7 va avea si multe imbunatatiri ale functionalitatii, plus rezolvarea unora dintre problemele de functionare raportate pana acum, acestea existand in numar foarte mare, dar asta este normal pentru o versiune beta a iOS oferita de catre Apple.

iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 NU este versiunea public beta pe care compania Apple o ofera separat pentru utilizatorii iPhone si iPad, asa ca pentru aceea veti mai avea de asteptat, cel mai probabil pana maine. In general, compania Apple lanseaza versiunile public beta la aproximativ 1/3 zile in urma versiunii standard, deci daca iOS 11 beta 7 a fost lansat azi, maine sau poimaine ar trebui sa puteti instala si versiunea public beta.

iOS 11 beta 7 aduce unele schimbari cu siguranta, chiar daca Apple nu le detaliaza, iar pe toate le veti gasi in acest articol de indata ce vor fi descoperite. Separat de iOS 11 beta 7, compania Apple a mai lansat watchOS 4 beta 7, macOS 10.12 beta 7 si tvOS 11 beta 7.

 • Srb Srb

  Superb
  Cu cat mai multe pana la lansare

 • style95

  La mulți beta😂😂😂

 • Pastravanu Silviu

  Pt.cunoscatori: “Beta 7” e totuna cu “Public beta 6”?

 • Srb Srb

  Nu, public beta o sa vina ulterior

 • raducatalin3

  Cum instalez profilul de dezvoltator ???

 • puiu

  iOS 11 – instaleaza pe iPhone si iPad cu profil de dezvoltator

  06 iun. 08:02

  iOS 11 poate fi instalat pe iPhone si iPad chiar acum de catre orice persoana care este interesata sa profite de noutatile pe care compania Apple ni le ofera. Instalarea iOS 11 pe iPhone si iPad poate fi facuta de catre orice persoana interesata sa testeze noutatile iOS 11 pe propriile iDevice-uri, procedura in sine fiind una la fel de simpla precum una pentru Software Update, Actualizare Software.

  Instalarea iOS 11 pe iPhone si iPad trebuie totusi facuta folosind un profil de dezvoltator special pentru iOS 11 pe care compania Apple l-a lansat in cursul noptii trecute. Profilele de dezvoltator lansate anterior pentru iOS 11 nu permit instalarea iOS 11 in momentul de fata, asa ca nu incercati sa le folositi pentru ca ele sunt complet intuile pentru ceea ce doriti sa faceti.

  iOS 11 a fost lansat in versiune beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii, iar compania Apple a anuntat ca versiunea public beta a sistemului de operare va fi lansata abia la sfarsitul lunii iunie. Instalarea iOS 11 in prima versiune beta nu este recomandata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad decat de catre dezvoltatorii de aplicatii, sau cei care stiu ce fac.

  iOS 11 – instaleaza pe iPhone si iPad cu profil de dezvoltator

  Inainte de a instala iOS 11 pe iPhone sau iPad trebuie sa stiti ca sistemul de operare are diverse probleme de functionare, asa ca veti avea probleme in a il utiliza. Dupa instalarea iOS 11 veti observa unele probleme cu animatiile sistemului de operare, inchiderea subita a unora dintre aplicatii, sau imposibilitatea de a le folosipe cele care au doar su port pentru procesoare de 32 biti.

  Avand in vedere ca instalarea iOS 11 v-ar putea aduce probleme, sigur veti fi dornici sa faceti downgrade la iOS 10.3.2, asa ca va recomand sa faceti inainte un backup. Trebuie sa faceti un backup in iOS 10 pentru datele voastre, pentru ca dupa instalarea iOS 11 nu este recomandabil sa mai faceti vreunul, deoarece el va putea fi folosit numai in iOS 11, nu si in versiunile vechi.

  Pentru a instala iOS 11 pe iPhone si iPad compatibile trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  Instaleaza profilul de dezvoltator pentru iOS 11 cand apare meniul pentru a face asta.
  Reporneste iPhone sau iPad cand ti se cere pentru a completa procedura de instalare a profilului.
  Dupa repornire, mergi in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.
  Aici vei vedea o actualizare disponibila pentru iOS 11 pe care va trebui sa o instalezi.
  Procedura de a instala iOS 11 pe iPhone si iPad va incepe, iar dupa descarcare ti se va cere sa confirmi instalarea, lucru pe care il vei face.
  Dupa urmarea acestor pasi, vei finaliza instalarea iOS 11 pe iPhone si iPad, iar dupa repornire vei avea noua versiune a sistemului de operare disponibila in terminale. Intregul proces pentru instalarea iOS 11 pe iPhone sau iPad este simplu, dureaza pana in 20 – 30 de minute in functie de terminalul vostru, asa ca va trebui sa aveti rabdare.

  Instalarea iOS 11 va va permite sa folositi toate noutatile pe care sistemul de operare vi le ofera, iar daca nu sunteti multumiti puteti face downgrade la iOS 10.3.2 si folosi acel backup vechi pe care il aveti.

  Daca aveti alte intrebari privind instalarea iOS 11, le astept in comentarii.

  iOS 11 instalare iPhone iPad

 • Alex S.

  Se stie data lansarii !? Sau inca nu !?
  La ios 11 final ma refer

 • puiu

  Găsești link-ul in app device!

 • creed

  In articol zici ca iOS 11 beta 6/7 au foarte multe probleme de Funcționalitate , care sunt frate problemele alea multe ??!! Ori tu scri același articol care l-ai scris de la Beta 1 și îl copiezi de fiecare data când apare alt Beta ??!!

 • style95

  Lasati bâza, mai bine Spuneti cum merge acest beta la prima vedere fata de precedentul pe 6s și 7 ! Mulțumesc

 • Srb Srb

  septembrie, dupa event

 • Alex S.

  Is curios pe 6S si eu …. vor aparea filmulete curand 😎

 • style95

  Și eu le primesc de la ibytes 😎

 • iullian

  A apărut și public beta 6. Merge super Ok pe iPhone 7 după primele minute de utilizare. Și beta 5 a mers super Ok și nu am întâmpinat multe probleme de funcționare care sa incomodeze.

 • Iulian Apostol

  a aparut si public beta 6 eu i-am dat drumu la update, ultimul beta mi s-a parut destul de stabil sper sa fie din ce in ce mai bine

 • Iulian Apostol

  da e totuna daca te referi la build, istetzul de SRB doarme in ghete nici nu a inteles ce ai intrebat, sunt ambele disponibile pt download 😉

 • Iulian Apostol

  in ultima vreme asa face cand e vba de beta-uri copy/paste, e adevarat ca primele 4 versiuni au fost destul de varza dar de la 5 si-a revenit, eu pe un 6s am fost destul de multumit, acum sa vedem cum e 6

 • d.c

  Nimeni nu spune nimic despre baterie? E la fel ca pe 10.3.3-10.3.2?

 • d.c

  P.S Mă refer la beta 6

 • iullian

  La public beta 6 dacă la asta te referi e devreme sa te pronunți in privința bateriei. La public beta 5 nu era foarte rău dar consum mai mare decât la iOS 10.3.

 • Alex S.

  Eu is multumit in mare dupa 2 ore de butonare … are mici delayuri ( parca asta simt ) iphone 6s … ios 10 e mai rapid asta sunt sigur !!!

 • d.c

  Scuze Iulian. Beta 5 am vrut să spun.
  Mersi fain că mi-ai spus. S-ar putea să fac și eu update de la 10.3.2 pe un i7