iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. iOS 11 beta 7 poate fi instalat de catre acestia, sau oricine are o versiune anterioara, folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, chiar din acest moment, insa trebuie sa aveti terminalele incarcate la macar 50% din baterie pentru a o face, ori sa le conectati la o sursa de energie.

iOS 11 beta 7 are cu siguranta o serie de schimbari interesante implementate pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar unele dintre ele vor fi cu siguranta vizibile. iOS 11 beta 7 va avea si multe imbunatatiri ale functionalitatii, plus rezolvarea unora dintre problemele de functionare raportate pana acum, acestea existand in numar foarte mare, dar asta este normal pentru o versiune beta a iOS oferita de catre Apple.

iOS 11 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 NU este versiunea public beta pe care compania Apple o ofera separat pentru utilizatorii iPhone si iPad, asa ca pentru aceea veti mai avea de asteptat, cel mai probabil pana maine. In general, compania Apple lanseaza versiunile public beta la aproximativ 1/3 zile in urma versiunii standard, deci daca iOS 11 beta 7 a fost lansat azi, maine sau poimaine ar trebui sa puteti instala si versiunea public beta.

iOS 11 beta 7 aduce unele schimbari cu siguranta, chiar daca Apple nu le detaliaza, iar pe toate le veti gasi in acest articol de indata ce vor fi descoperite. Separat de iOS 11 beta 7, compania Apple a mai lansat watchOS 4 beta 7, macOS 10.12 beta 7 si tvOS 11 beta 7.