iPhone 8 – Camera Frontala 3D in Prima Imagine

iPhone 8 are camera frontala 3D prezentata intr-o prima imagine, ea urmand a facilita folosirea Face ID pentru recunoasterea faciala a utilizatorilor.

iPhone 8 are camera frontala 3D prezentata astazi intr-o prima imagine, aceasta urmand a fi cea care va oferi sistemul de recunoastere faciala Face ID al Apple. Stim de ceva vreme ca Apple vrea sa ofere Face ID in iPhone 8 pentru a inlocui macar partial Touch ID, iar astazi avem ocazia de a vedea ceea ce pare a fi noua camera frontala 3D, desi nu este 100% sigur ca aceasta ar fi intr-adevar noua componenta.

iPhone 8 este zvonit a veni cu o camera frontala 3D care are integrati senzori cu infrarosu si cu laser pentru a facilita recunoasterea faciala prin intermediul Face ID. Vorbim despre un sistem avansat de recunoastere faciala care permite scanarea fetei utilizatorului in adancime pentru a evita autorizarile false in iPhone 8 si a oferi acces la date, ori a permite efectuarea de plati mobile de catre alte persoane decat proprietarii.

iPhone 8 cu aceasta noua camera 3D frontala ar trebui sa poata recunoaste fata utilizatorilor in 0.00000x secunde folosind Face ID, “infinit” mai rapid decat sistemele actuale. Apple a gandit software-ul din spatele sistemului Face ID din iPhone 8 astfel incat acesta sa fie imposibil de pacalit, dar si usor de utilizat in orice fel de conditii in care proprietarii de telefoane iPhone ar folosi Touch ID pentru deblocari si autorizari.

iPhone 8 – camera frontala 3D apare in prima imagine

iPhone 8 Camera Frontala 3D Imagini

iPhone 8 va folosi o tehnologie numita “lumina structurala” pentru Face ID, aceasta afisand mii de puncte cu infrarosu peste fata unei persoane, sau a oricarui alt obiect. Face ID functioneaza astfel prin citirea distorsiunilor in spatiile create intre aceste puncte, astfel incat camera frontala 3D a iPhone 8 citeste extrem de exact fata utilizatorului folosind “puncte de adancime”, astfel incat sa aiba o “harta” exacta a acesteia.

iPhone 8, in baza schitei 3D realizate de catre camera si Face ID, face deblocarea si autorizarea utilizatorului in orice fel de conditii. Folosind lumina cu infrarosu, iPhone 8 poate permite folosirea Face ID pentru rescunoastere faciala inclusiv in timpul noptii, deci securitatea biometrica ar fi disponibila in orice fel de conditii pentru utilizatori, asa cum se intampla in momentul de fata cu Touc ID.

“Depth-sensing technology, generally called “structured light,” sprays thousands of tiny infrared dots across a person’s face or any other target. By reading distortions in this field of dots, the camera gathers superaccurate depth information. Since the phone’s camera can see infrared but humans can’t, such a system could allow the phone to unlock in complete darkness.”

iPhone 8 are o multitudine de componente prezentate in imagini pana in prezent, iar din moment ce procesul de productie este in plina desfasurare, este normal sa tot vedem altele noi. Camera Frontala 3D este una dintre cele mai importante componente ale iPhone 8, aceasta urmand a permite folosirea sistemului de securitate biometrica cu care Apple vrea sa revolutioneze utilizarea smartphone-urilor.