O Tanara a furat Economiile Bunicii pentru a-si cumpara iPad

O tanara din Marea Britanie i-a furat economiile bunicii pentru a-si cumpara, printre altele, o tableta iPad, un jacuzzi si un vibrator, suma totala cheltuita pe cumparaturi fiind de 22,416 lire. Vorbim despre o suma colosala care a fost completata de foarte multe haine si alte gadget-uri pe care tanara le-a cumparat in decursul a 4 luni de zile inainte ca bunica sa sa realizeze faptul ca a ramas fara bani in cont.

Tanara are varsta de 26 de ani, deci stia foarte bine ceea ce face, ea fiind acuzata de comiterea infractiunii de frauda si asteptand o sentinta dura pentru actiunile sale. Desigu ca bunica a fost devastata sa afle ca toate economiile sale au fost furate chiar de catre propria nepoata, aproape toti banii fiind recuperati de catre femeie dupa ce banca a fost de acord sa ii inapoieze, dar sa depuna plangere impotriva tinerei.

tanara economii bunica ipad

Totul s-a intamplat in cursul anului trecut, din ianuarie si pana in mai, iar in aceasta perioada banca nu a tras vreun semnal de alarma cu privire la achizitiile facute cu banii din cont. Femeia nu ar fi descoperit ca nu mai are bani in cont daca n-ar fi mers intr-o zi la banca pentru a scoate bani si nu ar fi realizat ca toata suma din cont a disparut, nepoata sa furand totul fara niciun fel de remuscare.

Desi a incercat sa vanda unele produse cumaprate, in principal de pe Amazon, tanara va ajunge cel mai probabil dupa gratii, avand in vedere ca plangerea depusa impotriva sa nu va fi retrasa. Desi banca va pierde cel mai probabil niste bani, batrana si-a recuperat toata suma si va ramane cu economiile sale, in timp ce restul familiei o sustine pentru ceea ce a facut, chiar daca isi trimite propria nepoata in inchisoare.

“A shameless fraudster blew her grandmother’s £22,416 life savings on gadgets including a hot tub, an iPad mini and a vibrating sex toy. Nicole Speirs, 26, used Pearl Williams’s bank details and splashed hundreds on clothes, jewellery and “everything she could think of”. Speirs’ invoices from the four-month Amazon internet shopping spree included a £373 hot tub, a £443 remote-controlled drone, a £200 iPad mini and £24.99 for the vibrating sex toy.”