eMAG – 25 August – iPhone 6/6S cu 1100 LEI Reducere

eMAG pe 25 august vinde iPhone 6 si iPhone 6S cu reduceri de pana la 1100 de LEI, cateva zeci de modele fiind in oferta publica a magazinului online.

eMAG are pe 25 august oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 1100 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind, pe 25 august, in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S la reducere pe 25 august, insa ele nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile de care puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita in 25 august pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

eMAG aduce in prim-plan 25 august terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina cu reducere de pana la 1100 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG in data de 25 august.

eMAG – 25 August – iPhone 6/6S cu 1100 LEI Reducere

emag 25 august iphone 6 6s 1100 lei reducere

eMAG vinde in cazul iPhone 6 modelul lansat in 2014 de catre Apple, pe 25 august puteti cumpara modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne, indiferent de modelul cumparat pe 25 august.

eMAG are, pentru care care nu se teme de terminalele iPhone 6 si iPhone 6S resigilate vandute in 25 august in aceasta pagina, pregatite o serie de reduceri de pana la 600 LEI. Cei de la eMAG au pus in vanzare terminalele iPhone 6 si iPhone 6S la preturi foarte bune, asa ca ar fi bine sa va uitati prin oferta lor de resigilate pentru a fi siguri ca puteti beneficia de deal-uri bune pe 25 august.

eMAG pe 25 august are toate aceste deal-uri in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate in 25 august.

Articolul precedentSeful Samsung a fost Condamnat la Inchisoare
Articolul următorNew Apps We Love – aplicatiile folosite de angajatii Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.