Apple Park pregatit de Prezentarea iPhone 8

Apple Park, noul sediu al companiei Apple, pare sa fie pregatit pentru a gazdui conferinta incare iPhone 7S si iPhone 8 vor fi prezentate lumii intregi. Desi acest lucru nu a fost confirmat pana acum de vreo sursa apropiata companiei Apple, o multitudine de zvonuri au anuntat faptul ca in Cupertino s-ar discuta posibilitatea de a prezenta iPhone 8 in Apple Park in amfiteatrul care poarta numele lui Steve Jobs.

Apple Park are prezentata aceasta cladire in clipul video de mai jos, iar separat de ea putem vedea cum a evoluat constructia intregului sediu pana in prezent. Cei de la Apple au dorit ca Apple Park sa poata fi deschis la inceputul acestui an, insa nici pana acum nu a fost mutat vreun angajat acolo, in ciuda faptului ca acum cateva luni presedintele companiei dadea de inteles ca se va intampla asta.

Apple Park reprezinta o investitie de peste 3 miliarde de dolari pentru compania Apple, acesta fiind ultimul vis pentru care Steve Jobs a luptat in anul 2011.

7 COMENTARII

  1. Buna gluma. Insa dc prezentarea I8 nu va avea loc aici si se pare ca inca tot nu sunt gata cu locul atunci ei vor deveni o gluma. De atata timp sa te întinzi cu finalizarile încât trec toate eventurile pe langa tine, inclusiv cel de I8 aniversar – ar fi lamentabil pt Apple.

  2. Pt Samsung prez N8 e de fapt a treia sau a patra lansare de flagship in state deci ca de obicei bati campii. La fel lansat si la Berlin si Londra.

  3. omule, compari event’ul de acolo cu cel din AMERICA?? tati ai vazut ce ecrane si efecte a avut prezentare? marsh de aici cu eventurile tale pt copii si pt oameni nepretentiosi

  4. Las ca dc Cuc nu va finaliza deschiderea mausoleului din Silicon Valley pot prezenta I8 live din următoarele locatii la alegere:

    Adunatii Copaceni – Gathered Tree People
    Afumati – Neversober
    Baicoi – Youball
    Buhusi – Boo
    Buzau – Really Fat Lip
    Calarasi – Silly dressed Folks on Horses
    Ciorogarla – Nigger River
    Constanta – The Steadiness
    Dor Marunt – Miniature Melancholy
    Husi – Shoo
    Navodari – Networkers
    Onesti – The Sincere
    Pitesti – Youdohide
    Satu-Mare – The Rather Roomy Rural Community
    Slatina – Slut Tina
    Slobozia – A Very Wrong Local Tradition
    Targu Frumos – The Aesthetically Pleasing Bazaar
    Urlati – Gimme Some Noise
    Voluntari – Town of Unpaid Assistants