Prima Pagina Apple Apple Park pregatit de Prezentarea iPhone 8

Apple Park pregatit de Prezentarea iPhone 8

Apple Park, noul sediu al companiei Apple, pare sa fie pregatit pentru a gazdui conferinta incare iPhone 7S si iPhone 8 vor fi prezentate lumii intregi. Desi acest lucru nu a fost confirmat pana acum de vreo sursa apropiata companiei Apple, o multitudine de zvonuri au anuntat faptul ca in Cupertino s-ar discuta posibilitatea de a prezenta iPhone 8 in Apple Park in amfiteatrul care poarta numele lui Steve Jobs.

Apple Park are prezentata aceasta cladire in clipul video de mai jos, iar separat de ea putem vedea cum a evoluat constructia intregului sediu pana in prezent. Cei de la Apple au dorit ca Apple Park sa poata fi deschis la inceputul acestui an, insa nici pana acum nu a fost mutat vreun angajat acolo, in ciuda faptului ca acum cateva luni presedintele companiei dadea de inteles ca se va intampla asta.

Apple Park reprezinta o investitie de peste 3 miliarde de dolari pentru compania Apple, acesta fiind ultimul vis pentru care Steve Jobs a luptat in anul 2011.

 • Srb Srb

  Probabil Samsung urmatoarele event’uri le vor face aici

 • Rik88

  Buna Asta 😂😂😂

 • richard

  Buna gluma. Insa dc prezentarea I8 nu va avea loc aici si se pare ca inca tot nu sunt gata cu locul atunci ei vor deveni o gluma. De atata timp sa te întinzi cu finalizarile încât trec toate eventurile pe langa tine, inclusiv cel de I8 aniversar – ar fi lamentabil pt Apple.

 • Srb Srb

  Samsung a inceput sa vina in AMERICA ot event deci spune tot

 • richard

  Pt Samsung prez N8 e de fapt a treia sau a patra lansare de flagship in state deci ca de obicei bati campii. La fel lansat si la Berlin si Londra.

 • Srb Srb

  omule, compari event’ul de acolo cu cel din AMERICA?? tati ai vazut ce ecrane si efecte a avut prezentare? marsh de aici cu eventurile tale pt copii si pt oameni nepretentiosi

 • richard

  Las ca dc Cuc nu va finaliza deschiderea mausoleului din Silicon Valley pot prezenta I8 live din următoarele locatii la alegere:

  Adunatii Copaceni – Gathered Tree People
  Afumati – Neversober
  Baicoi – Youball
  Buhusi – Boo
  Buzau – Really Fat Lip
  Calarasi – Silly dressed Folks on Horses
  Ciorogarla – Nigger River
  Constanta – The Steadiness
  Dor Marunt – Miniature Melancholy
  Husi – Shoo
  Navodari – Networkers
  Onesti – The Sincere
  Pitesti – Youdohide
  Satu-Mare – The Rather Roomy Rural Community
  Slatina – Slut Tina
  Slobozia – A Very Wrong Local Tradition
  Targu Frumos – The Aesthetically Pleasing Bazaar
  Urlati – Gimme Some Noise
  Voluntari – Town of Unpaid Assistants