Apple Park pregatit de Prezentarea iPhone 8

Apple Park, noul sediu al companiei Apple, pare sa fie pregatit pentru a gazdui conferinta incare iPhone 7S si iPhone 8 vor fi prezentate lumii intregi. Desi acest lucru nu a fost confirmat pana acum de vreo sursa apropiata companiei Apple, o multitudine de zvonuri au anuntat faptul ca in Cupertino s-ar discuta posibilitatea de a prezenta iPhone 8 in Apple Park in amfiteatrul care poarta numele lui Steve Jobs.

Apple Park are prezentata aceasta cladire in clipul video de mai jos, iar separat de ea putem vedea cum a evoluat constructia intregului sediu pana in prezent. Cei de la Apple au dorit ca Apple Park sa poata fi deschis la inceputul acestui an, insa nici pana acum nu a fost mutat vreun angajat acolo, in ciuda faptului ca acum cateva luni presedintele companiei dadea de inteles ca se va intampla asta.

Apple Park reprezinta o investitie de peste 3 miliarde de dolari pentru compania Apple, acesta fiind ultimul vis pentru care Steve Jobs a luptat in anul 2011.

Articolul precedentiPhone – Cele mai Bune Aplicatii pentru inregistrat Poze
Articolul următoreMAG – 28 august, iPhone 7 cu Oferte de 1200 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.