Google Maps a Extins o Functie foarte Utila

Google Maps a extins astazi disponibilitatea unei functii extrem de utile care ajuta soferii sa gaseasca rapid locuri de parcare in locatiile dorite.

Google Maps a anuntat in cursul acestei zile extinderea unei functii extrem de utile pe care foarte multi dintre utilizatorii sai au apreciat-o de la bun inceput. Google Maps a avut aceasta functie implementata acum ceva vreme doar in SUA, ea permitand gasirea rapida a locurilor de partare din preajma noastra, insa acum ea este disponibila inclusiv si in alte 25 de orase din Europa, Romania neavand vreunul inclus deocamdata.

Google Maps afiseaza toate parcarile publice din 50 de orase de pe planeta acum, 25 dintre ele fiind din SUA si inca 25 din Europa, toate cu un numar mare de oameni care cauta locuri de parcare. Functia celor de la Google Maps se numeste Find Parking si este vizibila in interfata aplicatiilor pentru iPhone si Android, ea putand scuti soferii de minute bune de cautat un loc de parcare printr-un oras mare sau aglomerat.

Google Maps afiseaza functia Find Parking in interfata care ne afiseaza directiile spre locatia in care dorim sa ajungem si vorbim despre recomandari pentru parcari publice de capacitate medie sau mare. Toate parcarile recomandate de catre Google Maps se afla in imediata vecinatate a noastra, sau a locatiei in care dorim sa ajungem, asa ca nu va mai trebui sa le mai cautam separat pe fiecare in parte.

Google Maps a extins disponibilitatea unei functii care este foarte utila

google maps extins functie utila

Google Maps permite deasemenea salvarea locatiei in care putem parca, asa cum permitea si pana acum, deci vorbim despre imbunatatirea unei functii si asa destul de utila. Google Maps afiseaza deasemenea si iconite care ne spun cat de greu ar fi sa gasim un loc de parcare in locatia spre care ne indreptam, iar in Romania toate ar fi cel mai probabil rosii, la fel ca informatiile despre trafic.

Google Maps are totusi un algoritm special care ne ajuta sa descoperim cele mai bune locuri de a parca pentru a nu fi departe de locatia spre care ne indreptam, dar si fara a pierde mult timp. Desigur ca toate cele 50 de orase pentru care sunt disponibile aceste informatii in Google Maps au informatii detaliate privind locatiile in care se poate parca, asa ca in Romania vom avea mult de asteptat pentru o asemenea functie.

Google Maps are de astazi disponibila aceasta functie in urmatoarele orase din Europa si Canada : Alicante, Amsterdam, Copenhagen, Barcelona, Cologne, Darmstadt, Dusseldorf, London, Madrid, Malaga, Manchester, Milan, Montreal, Moscow, Munich, Paris, Prague, Rio de Janeiro, Rome, Sao Paulo, Stockholm, Stuttgart, Toronto, Valencia, Vancouver. Aplicatia Google Maps nu trebuie actualizata pentru a afisa aceste informatii pentru utilizatori.