Prima Pagina iOS 11 iOS 11 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple mentinand traditia lansarii acestor build-uri la doar una/doua zile dupa cele beta principale. Aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch este dedicata tuturor utilizatorilor obisnuiti care sunt dornici sa testeze iOS 11 in versiune beta inaintea lansarii oficiale.

iOS 11 public beta 7 este practic exact aceeasi versiune precum iOS 11 beta 8 lansata aseara de catre compania Apple, intre ele neexistand diferente. Numele difera intre cele doua build-uri ale iOS 11 beta pentru ca Apple a mai lansa o versiune beta la inceputul lunii, dar numai pentru dezvoltatorii de aplicatii, asa ca stiti ca din punct de vedere al functionalitatii nu exista diferente intre build-uri.

iOS 11 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 7 iPhone iPad

Acum ca iOS 11 public beta 7 a fost lansat, veti fi tentati sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare, dar va recomand sa fiti totusi foarte cumparati. iOS 11 are foarte multe probleme in versiunea beta, de la autonomie extrem de proasta pentru baterie si pana la blocaje, imposibilitatea de a inchide aplicatii si multe, multe alte probleme care va vor face sa va aruncati iPhone-urile pe geam.

Este posibil ca iOS 11 sa fie ceva mai placut de folosit in viitoarele versiuni beta ale sistemului de operare, dar deocamdata nu merita sa va chinuiti cu el. Va recomand sa ramaneti pasivi la aceasta lansare a iOS 11 public beta 7 si sa asteptati build-urile viitoare pentru a fi siguri ca nu aveti batai de cap din cauza a ceea ce ne ofera compania Apple in momentul de fata.

 • randomguy

  Ieri seara *

 • Robert89

  Acelasi copy, paste

 • Alex S.

  Se misca bine ip6s

 • daniel d.

  Am instalat aseara public beta 7 pe iph 5S si pot spune ca se simte o diferenta pozitiva in fluiditate, si bateria este la fel de incurajatoare (fata de public beta 6)

 • Robert89

  De ce nu publicati toate comentariile? Sau doare asa tare adevarul?

 • d.c

  Instalat pe IPhone 7. Chiar merge foarte bine. Se simte un + la baterie. Parcă nu se mai termină atât de repede.