iOS 11 beta 9 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 98 a fost lansat pentru iPhone si iPad la cateva zeci de minute dupa ce a fost anuntata oficial prezentarea iPhone 8, compania Apple oferind actualizarea pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. iOS 11 beta 9 poate fi instalat de catre acestia, sau oricine are o versiune anterioara, folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, chiar din acest moment, insa trebuie sa aveti terminalele incarcate la macar 50% din baterie pentru a o face, ori sa le conectati la o sursa de energie.

iOS 11 beta 9 are cu siguranta o serie de schimbari interesante implementate pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar unele dintre ele vor fi cu siguranta vizibile. iOS 11 beta 9 va avea si multe imbunatatiri ale functionalitatii, plus rezolvarea unora dintre problemele de functionare raportate pana acum, acestea existand in numar foarte mare, dar asta este normal pentru o versiune beta a iOS oferita de catre Apple.

iOS 11 beta 9 a fost lansat pentru iPhone si iPad

ios 11 beta 9 iphone ipad

iOS 11 beta 9 NU este versiunea public beta pe care compania Apple o ofera separat pentru utilizatorii iPhone si iPad, asa ca pentru aceea veti mai avea de asteptat, cel mai probabil pana maine. In general, compania Apple lanseaza versiunile public beta la aproximativ 1/3 zile in urma versiunii standard, deci daca iOS 11 beta 9 a fost lansat azi, maine sau poimaine ar trebui sa puteti instala si versiunea public beta.

iOS 11 beta 9 aduce unele schimbari cu siguranta, chiar daca Apple nu le detaliaza, iar pe toate le veti gasi in acest articol de indata ce vor fi descoperite. Separat de iOS 11 beta 9, compania Apple a mai lansat watchOS 4 beta 9, macOS 10.12 beta 9 si tvOS 11 beta 9.

24 COMENTARII

  1. Sper sa rezolve puțin consumul bateriei ! Pe iOS 10.3.3 i6s+ se duce bateria ca naiba ! Am o autonomie puțin peste 5 ore !!

  2. Stiu ca pare ciudat, dar pt mine beta 8 a crescut considerabil autonomia bateriei peste ios 10.3.3 (am i7+). Daca vor scoate erorile si lagul, ios 11 va fi incredibil de fain. Nu prea credeam ca imi va putea place asa mult 11. ☺️

  3. In principiu imi place: designul la CCenter + noile scurtaturi, selectarea cadrului perfect la pozele live photos, crearea mai simpla a cadranelor pt Apple Watch direct din photos..
    Totusi, imi pare rau ca au dezactivat haptic feedback (sau cum se cheama..) cand cobori bara de notificari, + ca inca nu e gata un Dark Mode, + ca au schimbat butoanele la tastatura din apelari.
    Tu ce apreciezi la 11?? ?
    (Hihi.. sau el te apreciaza pe tine??)

    PS: a aparut update-ul public beta 8

  4. Băieți am și eu o problemă la beta 7 dacă pot să o numesc așa. Când dezactivez bluetooth sau wifi din ControlCenter mi se deconectează doar de la rețeaua de wifi sau de la dispozitivul conectat la bluetooth. Iar dacă intru în setări și dezactivez de acolo wifi atunci se oprește de tot. La datele celulare nu am treabă din Control Center.
    Așa ar trebui să facă sau?
    Chiar nu știu