iPhone 8 – Prezentarea Anuntata OFICIAL de Apple

iPhone 8 va fi prezentat de catre Apple pe data de 12 septembrie, cei din Cupertino anuntand in mod oficial data la care vor dezvalui noul smartphone.

iPhone 8 are data de prezentare anuntata oficial de catre compania Apple in aceasta seara, cei din Cupertino trimitand invitatiile pentru evenimentul in cadrul caruia vor dezvalui noul model al iPhone. Prezentarea iPhone 8 urmeaza sa aiba loc in data de 12 septembrie, asa cum au spus o varietate de zvonuri aparute in ultima perioada, iar Steve Jobs Theater urmeaza sa fie locatia in care va avea loc totul.

iPhone 8 va fi prezentat in Apple Park, acolo unde se afla Steve Jobs Theater, iar iphone 7S si iPhone 7S Plus isi vor face deasemenea aparitia in conferinta organizata de catre cei din Cupertino. iPhone 8 este asteptat de o lume intreaga in momentul de fata, iar prezentarea din 12 septembrie va preceda o lansare care urmeaza sa aiba loc in data de 22 septembrie, la cel mai probabil 10 zile dupa eveniment.

iPhone 8 a fost dezvaluit aproape in totalitate pana in momentul de fata multumita unei varietati de zvonuri, principalele noutati fiind: ecranul cu diagonala de 5.8 inch care acopera toata partea frontala, carcasa din sticla, camera duala verticala, camera frontala 3D, sistemul de recunoastere faciala, incarcarea wireless, bateria de capacitate mai mare, lipsa unui buton Home, sau un buton Power mai mare.

iPhone 8 – prezentarea anuntata OFICIAL de Apple

iPhone 8 nu va fi prezentat singur in aceasta conferinta, deoarece compania Apple intentioneaza sa prezinte deasemenea iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Aceste doua modele noi ale iPhone vor seamana extrem de bine cu seria iPhone 7, doar ca vor avea carcase din sticla si incarcare wireless, posibile noi camere mai bune urmand a fi deasemenea implementate, insa nimic altceva substantial din partea Apple.

 

iPhone 8 va avea companie si din partea unui Apple TV 5 care ofera suport pentru filme in format 4K, dar si suport pentru filme in format HDR. Compania Apple va prezenta deasemenea si Apple Watch 3, care va fi compatibil cu iPhone 8 chiar din momentul lansarii, iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 si tvOS 10.11 fiind deasemenea pregatite pentru o noua prezentare, dupa ce afacuta deja in cursul lunii iunie.

iPhone 8 prezentare 12 septembrie

iPhone 8 ar trebui sa fie pus in vanzare in 22 septembrie, dupa cum v-am spus mai sus, insa preturile telefonului ar putea fi de peste 1000 de dolari, sau euro. Aici deocamdata nu avem un consens, asa ca ramane de vazut ce va decide Apple sa faca, insa ne putem astepta ca noul smartphone Apple sa fie foarte scump, asa cum se intampla de altfel si cu telefoanele Android lansate in aceasta toamna.

iPhone 8 va avea si prezentarea transmisa in direct de catre compania Apple, asa cum se intampla in fiecare an cand un smartphone atat de important este dezvaluit. In aceasta idee, va astept marti, 12 septembrie, incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple in legatura cu noul sau smartphone.