Twitter – aplicatia a fost actualizata, iata noutatile

Aplicatia Twitter a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania americana cu acelasi nume, ea aducand pentru utilizatori o serie de imbunatatiri notabile pe care unii cu siguranta le vor aprecia.

In actualizarea lansata astazi pentru aplicatia Twitter a fost implementat un nou meniu pentru navigare laterala, acesta oferind acces facil la unele sectiuni. Mai exact, cele pentru profi, conturi, setari si optiunile de intimitate sunt acum accesibile mai usor multumita schimbarii implementate acum pentru aplicatia Twitter dedicata tabletelor iPad.

  • For our iPad users: a new side navigation menu allows you to easily access your profile, accounts, settings, and privacy all in one place.

Aplicatia Twitter este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

twitter aplicatia actualizata iata noutatile

Articolul precedenteMAG – 31 august, Ceasuri Inteligente la Reducere
Articolul următorInstagram Confirma Spargerea unor Conturi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.