iPhone 8 – Noi Componente si Carcasa in Imagini

iPhone 8 are noi componente si o carcasa prezentate in imagini facute direct in China, cel mai probabil in fabrica unui partener al companiei Apple.

iPhone 8 are asta noi componente prezentate in imagini inaintea prezentarii din 12 septembrie, care a fost deja anuntata de catre compania Apple. In imaginile de mai jos puteti veda ceea ce ne sunt prezentate a fi difuzorul principal al iPhone 8, dar si componentele pentru conetorul Lightning, care va facilita nu doar incarcarea, ci si transferul de date pentru o varietate de situatii obisnuite de utilizare.

Stim ca iPhone 8 va avea un nou tip de conector Lightning care va permite incarcarea mult mai rapida prin standardul USB-C, insa doar cu un incarcator USB-C special. Cei de la Apple ar putea anunta totul in conferinta din 12 septembrie, saru ar putea lasa un mic mister pentru ca viitorii clienti ai iPhone 8 sa descopere singuri surpriza care le-a fost pregatita de catre compania Apple anul acesta.

In clipul video de mai jos vedem si ceea ce pare a fi o carcasa pentru iPhone 8, mai exact, una din piele pe care compania Apple o va vinde incepand din toamna. Autenticitatea accesoriului nu poate fi confirmata deocamdata, insa este clar ca si carcasele originale pentru iPhone 8 vor avea o forma similara, asa cum se intampla acum si cu carcasele originale pe care Apple le vinde pentru seria iPhone 7.

iPhone 8 componente carcasa imagini

iPhone 8 – Noi componente si carcasa in imagini

iPhone 8 componente carcasa imagini 2

iPhone 8 este in productie la compania Apple inca de la inceputul lunii trecute, decia aparitia componentelor sale nu este surprinzatoare in vreun fel, sau altul. Desigur ca nici aceste componente mai putin importante si nici carcasa, care oricum pare sa fie una contrafacuta, nu confirma vreo noutate majora a iPhone 8 pentru anul acesta, ele fiind doar dezvaluiri normale pentru acest stadiu al procesului de fabricatie.

iPhone 8 componente carcasa imagini 1

Apropierea de lansarea oficiala a iPhone 8 urmeaza totusi sa ne aduca si alte leak-uri mai importante, bateria fiind una dintre componentele care inca n-au fost prezentate. Ar fi extrem de interesant sa vedem in avans cum va arata bateria iPhone 8, mai ales ca foarte multe asteptari exista de la aceasta, ea urmand a avea o noua forma, dar si o capacitate mai mare, lucru pe care multi il asteapta.

Apple va prezenta iPhone 8 pe data de 12 septembrie, insa lansarea oficiala a iPhone 8 urmeaza sa aiba loc abia in data de 22 septembrie, dupa toate probabilitatile. iPhone 8 va fi vandut la un pret destul de mare, compania Apple intentionand sa perceapa minim 1000 – 1200 de dolari, sau euro, pentru noul sau smartphone, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur din acest punct de vedere.