iPhone Edition si iPhone 8 Plus sunt Confirmate

iPhone Edition si iPhone 8 Plus au denumirile confirmate de catre producatori de accesorii care isi pregates produsele pentru lansare pe pietele globale.

iPhone Edition si iPhone 8 Plus sunt confirmate de catre surse din interiorul companiei Apple, sau ale partenerilor acesteia, denumirile fiind zvonite extrem de rar in ultimele luni. Prima oara cand am auzit despre denumirea iPhone Edition a fost prin primavara cand o publicatie japoneza anunta faptul ca Apple o ia in considerare, iar despre iPhone 8 Plus am auzit abia acum cateva saptamani dintr-o sursa separata.

Credeam ca iPhone Edition este o denumire pe care compania Apple nu are intentia de a o folosi vreodata pentru iPhone, dar acelasi lucru credeam si despre iPhone 8 Plus. Chiar daca denumirea iPhone Edition ar avea o anumita logica, avnad in vedere implinirea a 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, cea iPhone 8 Plus nu prea pare sa aiba logica din moment ce succesorul iPhone 7 Plus vine cu schimbari “nedemne” de o schimbare atat de mare de denumire.

iPhone Edition poate fi o denumire special aleasa de catre compania Apple pentru a sugera importanta telefonului cu ecran de 5.8 inch, car va fi si extrem de scump in comparatie cu iPhone 8 Plus. Vorbim despre o diferenta de minim 300 – 400 de dolari intre iPhone Edition si iPhone 8 Plus, asa ca Apple ar putea decide sa foloseasca denumirea pentru a-i convinge pe oameni ca pretul premium platit pe telefon merita in final.

iPhone Edition si iPhone 8 Plus sunt confirmate de partenerii Apple

iPhone edition iPhone 8 Plus confirmate

Acum daca va intrebati de unde vin confirmarile pentru denumirile iPhone Edition si iPhone Edition 8 plus, ei bine se pare ca de la partenerii Apple. Vorbim despre producatori de accesorii foarte importanti care au inceput intern sa schimbe denumirile produselor pe care le dezvolta pentru a le vinde ca fiind compatibile special cu iPhone Edition si iPhone 8 Plus, lucru foarte important dupa lansare.

iPhone Edition si iPhone 8 Plus sunt denumiri inscriptionate pe carcasele unor producatori care vand accesorii si in Apple Store, deci vorbimde spre informatii destul de sigure primite de catre ei. Daca nu ar fi fost siguri ca acestea sunt denumirile pe care Apple le va folosi, producatorii de accesorii nu ar fi ales sa creeze ambalaje pentru produse care au denumirile iPhone Edition si iPhone 8 Plus pe ele.

Trebuie sa fiu clar si sa va spun ca acest producatori de accesorii folosesc denumirile iPhone Edition si iPhone 8 Plus fara a sti de la Apple care vor fi denumirile finale. Ei au primit informatiile de la surse apropiate Apple, probabil cele care fac ambalajele pentru iPhone Edition si iPhone 8 Plus, iar pana la prezentarea din 12 septembrie vor avea produse pregatite pentru vanzare pe piata.