YouTube a Lansat Noi Functii Importante Azi

YouTube a lansat noi functii importante azi pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind oferite in principal pentru platforma live a companiei.

YouTube a lansat noi functii importante azi pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestea fiind anuntate de catre companie cu nu foarte mult timp in urma. YouTube este in momentul de fata cea mai mare platforma pentru partajarea de clipuri video, ea avand peste 1.5 miliarde de utilizatori activi lunar in intreaga lume, asa ca orice fel de functii noi sunt extrem de bine primite de catre utilizatori.

YouTube a lansat noile functii pentru platforma Live, cea prin care creatorii de continut pot face transmisiuni in direct din orice colt al lumii pentru audienta pe care o au. Una dintre cele mai importante imbunatatiri anuntate astazi de catre compania YouTube are legatura cu latenta de inregistrare a clipurilor video, aceasta fiind cu mult redusa pentru a imbunatati dramatic experienta live video.

YouTube stie cat de mare este accentul pus pe latenta in cazul clipurilor live video, asa ca imbunatatirea anuntata astazi este una extrem de importanta. YouTube a implementat o functie speciala pentru a reduce latenta sesiunilor live video, astfel ca urmaritorii si cei care fac sesiunile vor putea purta conversatii mai simplu si mai usor din moment ce totul se va intampla aproape in timp real, nu ca pana in prezent.

YouTube a lansat noi functii importante azi

YouTube Lansat Functii Importante Azi

YouTube a imbunatatit deasemenea si moderarea chat-urilor activate de catre cei care fac sesiuni live video folosind platforma detinuta de catre compania Google. Multumita noii functii pe care YouTube a implementat-o, creatorii de sesiuni live video pot opri rapid orice fel de chat printr-o simpla combinatie de butoane, deci vor putea aproba sau sterge mesajele publicate de catre utilizatori fara mult efort.

YouTube a implementat deasemenea si un sistem imbunatatit pentru moderarea mesajelor, acesta stiind mai usor care mesaje ar trebui publicate automat si care ar trebui moderate de catre youtuber. Aceasta schimbare foarte importanta va permite publicarea mai rapida a multor mesaje, lucru care ar putea creste interactivitatea cu sesiunile live video din cadrul YouTube si ar convinge mai multi oameni sa le urmareasca.

YouTube a anuntat in final si posibilitatea de a partaja liste secrete de utilizatori, acestea fiind vizibile pentru moderatorii de chat-uri din sesiunile live video. Toate aceste schimbari sunt oferite de catre YouTube incepand de astazi pentru toti cei care fac sesiuni live video, insa va fi nevoie de ceva timp pentru ca ele sa fie partajate la nivel global, asa ca daca nu vedeti noile optiuni inca, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand apar.

YouTube a anuntat si optiunea de a transmite in direct ceea ce facem pe ecranul unui iPhone, functia de inregistrare fiind oferita din iOS 11, insa acum va fi disponibila si pentru Live.