iPhone 8 este Comparat cu Samsung Galaxy Note 8

iPhone 8 este Comparat cu Samsung Galaxy Note 8 intr-un clip video care ne arata in detaliu toate secretele celor doua telefoane mobile Apple si Samsung.

iPhone 8 este comparat cu Samsung Galaxy Note 8 intr-un nou clip video care ne arata diferentele care exista intre cele doua telefoane mobile de top care se vor duela pe piata anul acesta. In clipul video de mai jos puteti vedea o comparatie in detaliu intre iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, in cazul viitorului produs al companiei Apple fiind folosita o macheta care are acea culoare ruginie pe care nimeni nu o vrea.

iPhone 8 are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, cu 0.5 inch mai mic decat cel al Samsung Galaxy Note 8, insa marginile superioara si inferioara sunt mai mici decat in cazul produsului Samsung. Situatia este una interesanta, deoarece in mod normal lucrurile ar fi trebuit sa stea invers, insa iata ca in aceasta situatie iPhone 8 are un avantaj in fata Samsung Galaxy Note 8, iar asta ar putea conta pentru multi.

Samsung Galaxy Note 8 nu are decupaj in partea superioara a ecranului, insa are o margine mai groasa care acopera toata portiunea, lucru care nu mai exista la iPhone 8. Samsung are deasemenea ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, iar asta inseamna ca nu mai exista bezel intre ecran si carcasa, insa iPhone 8 ramane cu asa ceva, deoarece ecranul sau nu este curpat pe margini.

iPhone 8 este comparat cu Samsung Galaxy Note 8

iPhone 8 are deasemenea o camera duala pozitionata diferit, dar si de dimensiune mai mica, lipsa unui buton Home fiind unul dintre cele mai bune lucruri in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8. iPhone 8 este si cu mult mai mic decat Samsung Galaxy Note 8, iar ecranul sau ar putea afisa informatiile pe o portiune si mai mica, insa chiar si asa, vorbim despre un telefon care va fi extrem de poplar in lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 8 are o carcasa din sticla care ii ofera o eleganta aparte, iar iPhone 8 nu se va lasa mai prejos, ci va veni cu exact acelasi tip de componenta. In rest, cele doua telefoane mobile arata foarte bine din punct de vedere al design-ului, iar dupa ce iPhone 8 va fi lansat, vom vedea multe comparatii cu Samsung Galaxy Note 8, insa daca vreunul va avea un design mai frumos, diferentele vor fi mici.

iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 sunt cele mai importante telefoane mobile ale sfarsitului de an, iar asta indiferent ce ar mai lansa cineva pe piata. Acestea fiind spuse, va astept pe 12 septembrie incepand cu ora 19:30 pentru a vedea prezentarea iPhone 8 si a discuta noutatile, compania Apple avand multe surprize pregatite in lupta cu Samsung Galaxy Note 8 de toamna aceasta.