Samsung Galaxy Note 8 Pacalit cu un Selfie

Samsung Galaxy Note 8 pacalit cu un selfie este o noua dovada a faptului ca securitatea totala nu este o prioritate pentru cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 pacalit cu un selfie este o noua dovada a faptului ca pentru coreeni nu prea conteaza siguranta utilizatorilor, astfel ca sistemul de recunoastere faciala este foarte slab. Samsung Galaxy S8 a fost foarte usor de pacalit cu selfie-uri de catre cei care au testat acest smartphone al companiei Samsung, iar cu Samsung Galaxy Note 8 se pare ca avem parte de exact acelasi nivel de securitate.

Samsung Galaxy Note 8 are in clipul video de mai jos o demonstratie a usurintei cu care poate fi pacalit sistemul de recunoastere faciala de catre oricine isi pune mintea la contributie. O simpla poza deschisa pe ecranul unui alt telefon poate pacai foarte usor sistemul de recunoastere faciala al Samsung Galaxy Note 8, iar cei de la Samsung nu prea au ce face pentru a rezolva aceasta problema, avand in vedere ca software-ul nu este al lor.

Stim ca Samsung Galaxy Note 8 foloseste sistemul de recunoastere faciala implementat in mod nativ in sistemul de operare Android al celor de la Google, iar de aici vine problema. Google nu a gandit sistemul de recunoastere faciala pentru a fi altceva decat o simpla metoda pentru ca utilizatorii sa se distreze spunand ca folosesc o tehnologie revolutionara, iar Samsung Galaxy Note 8 nu recomanda folosirea sa.

Samsung Galaxy Note 8 pacalit cu un selfie in cateva secunde

Samsung Galaxy Note 8 nu permite folosirea sistemului de plati mobile Samsung Pay cu sistemul de recunoastere faciala, pentru ca acesta este prea slab securizat. Cei de la Samsung specifica pe Samsung Galaxy Note 8 faptul ca acest sistem de recunoastere faciala nu ofera protectie buna pentru date, asa ca utilizatorii stiu la ce sa se astepte in momentul in care il activeaza pentru folosire zilnica.

Samsung Galaxy Note 8 nu are recunoasterea faciala promovata ca una dintre functiile majore pe care compania Samsung le are implementata pentru utilizatori. Spre deosebire de iPhone 8, care va avea un sistem avansat de recunoastere faciala, Samsung Galaxy Note 8 se bazeaza pe un software foarte slab, care poate fi pacalit cu poze, lucru care nu se va intampla la ceea ce va oferi Apple prin Face ID.

Samsung Galaxy Note 8 este in momentul de fata in mainile celor care testeaza diverse telefoane mobile care inca nu au fost lansate, asa ca de la ei vin aceste informatii. Desigur ca atunci cand utilizatorii obisnuiti vor primi precomenzile pentru Samsung Galaxy Note 8 situatia va fi aceeasi, doar ca atunci vom vedea si mai multe dovezi ale faptului ca sistemul este unul usor de pacalit.