Lansarea iPhone X – DATA Anuntata de Apple

Lansarea iPhone X are data anuntata de catre compania Apple in aceasta seara, noul model premium al iPhone urmand a fi disponibil pentru precomanda.

Lansarea iPhone X are data anuntata de catre compania Apple in aceasta seara, noul model premium al iPhone urmand a fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie, in timp ce lansarea efectiv va avea loc pe data de 3 noiembrie.

Lansarea iPhone X a fost in repetate randuri prezentata ca fiind amanata de catre compania Apple din cauza faptului ca productia este intarziata, un zvon recent spunand ca doar 10.000 de unitati sunt de fapt produse zilnic de catre cei de la Foxconn pentru americani.

Lansarea iPhone X va avea totusi loc mai tarziu decat se astepta multa lume, deci nu in septembrie, asa cum se credea, ci in data de 3 noiembrie, dar desigur ca stocurile vor fi extrem de limitate in momentul in care noul telefon al companiei Apple va fi pus in vanzare.

Lansarea iPhone X este pregatita de catre compania Apple in tari de pe glob, Romania nefacand parte din primul val de lansari, insa face parte din al doilea val de lansari, asa ca vom putea cumpara telefonul din magazine pana in luna decembrie.

UPDATE: iPhone X va putea fi precomandat si in Romania incepand cu data de 27 octombrie, lansarea urmand a avea loc tot pe 3 noiembrie.

iPhone X