iOS 11 – Cand se Lanseaza pentru iPhone si iPad

iOS 11 se lanseaza pentru iPhone si iPad in data de 19 septembrie, compania Apple anuntand in mod oficial astazi data la care ne va permite sa instalam...

iOS 11 se lanseaza pentru iPhone si iPad in data de 19 septembrie, compania Apple anuntand in mod oficial astazi data la care ne va permite sa instalam versiunea finala a sistemului de operare, cea GM fiind pusa la dispozitia dezvoltatorilor chiar incepand din aceasta seara.

iOS 11 a fost testat de catre compania Apple timp de peste 3 luni de zile, cu nu mai putin de 10 versiuni beta oferite pentru dezvoltatori, iar in data de 19 septembrie urmeanza sa fie disponibil in mod oficial pentru toti cei care folosesc in momentul de fata iPhone sau iPad.

iOS 11 va fi lansat de catre compania Apple prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, dar si prin intermediul iTunes, asa ca il veti putea instala oricum doriti chiar in acea seara, distributia urmand a incepe intre orele 18:00 – 20:00, asa cum se intampla de obicei.

iOS 11 data lansare Apple

29 COMENTARII

  1. Am citit doar eu?
    “iOS 11 se lanseaza pentru iPhone si iPad in data de 19 septembrie, compania Apple anuntand in mod oficial astazi data la care ne va permite sa instalam versiunea finala a sistemului de operare, cea GM fiind pusa la dispozitia dezvoltatorilor chiar incepand din aceasta seara.”