Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Comparat cu iPhone X, Galaxy S8 si Note 8

iPhone 8 Comparat cu iPhone X, Galaxy S8 si Note 8

iPhone 8 este comparat astazi cu iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8, Galaxy Note 8, LG G6, si LG V30 pentru a ne arata cat de diferite sunt dimensiunile acestui telefon fata de cele ale concurentilor din piata Android.

iPhone 8 are practic dimensiunile iPhone 7 si puteti vedea ca el este inclusiv mai mic decat iPhone X, fata de telefoanele Samsung diferentele fiind identice cu cele pe care le-am vazut pana acum si in comparatiile facute in mod normal cu iPhone 7.

iPhone 8 ramane cu un raport foarte prost pentru ecran – panou frontal, dar asta era de asteptat din moment ce Apple nu a facut vreun efort pentru a-l imbunatati, ea concentrandu-se in principal pe iPhone X pentru asta.

iPhone 8 comparat iPhones

iPhone 8 comparat Galaxy Galaxy S8

iPhone 8 comparat Galaxy Note 8 LG G6

 • Visan Teodor

  Ca si dimensiune mi se pare perfect.E putin ciudat ca au mutat Control Center in partea dreapta sus pentru ca asta face folosirea functiei ceva mai dificila,dar ma inclin in fata ideii preluarii diferitor functii swipe din alte sisteme de operare si integrarea lor in ios.Lasand carcoteala deoparte si trecand peste unele neajunsuri(evidente sau nu),mi se pare modul perfect de a interactiona cu un device.Totusi,de ce nu au implementat senzorul de amprenta in butonul power?

 • Viorel Predatorul

  Butonul Power este foarte subțire. La citirea amprentei, de fapt se citesc câteva zeci de puncte, nu întreaga amprentă. Așadar, e nevoie de o suprafață mai mare de citit decât are butonul Power.

 • Visan Teodor

  La Sony cam cat de mare e butonul?

 • Viorel Predatorul

  Habar n-am. Merge acolo? Dacă da, înseamnă că Apple nu vrea să facă produse mai bune 🙂

 • Visan Teodor

  La Sony e puțin mai lat,sa zicem.Dar da,ei au senzorul integrat in butonul power.