iPhone 8 – Primele Poze facute cu noua Camera

iPhone 8 are primele poze facute cu noua camera prezentate intr-o galerie pe care compania Apple a publicat-o in cadrul website-ului sau dupa prezentare.

iPhone 8 are primele poze facute cu noua camera publicate de catre compania Apple in cadrul website-ului sau dupa ce telefonul a fost prezentat oficial pentru lumea intreaga. Mai jos puteti vedea cum arata aceste noi poze, ele punand in evidenta atat senzorii de imagine folositi de catre compania Apple, cat si noi procesor de imagine, care ar trebui sa imbunatateasca de unul singur calitatea pozelor facute de catre iPhone 8.

iPhone 8 are o camera standard de 12 megapixeli, aceasta avand deschidere f/1.8 si stabilizator optic de imagine, deci teoretic este identica cu cea oferita pentru iPhone 7. Compania Apple a implementat totusi un nou procesor de imagine pentru camera iPhone 8, astfel ca aceasta ar trebui sa faca poze mai bune, inclusiv in conditii de luminozitate scazuta, captand cu pana la 83% mai multa lumina.

iPhone 8 nu are specificatii impresionante pentru camera, acestea fiind inferioare celor anuntate pentru Samsung Galaxy Note 8, de exemplu, dar asta poate ca era de asteptat. Totusi, noul procesor de imagine implementat de catre compania Apple in iPhone 8 ar trebui sa compenseze intr-o anumita masura lipsa unui senzor de imagine de ultima generatie, asa ca va fi interesant de vazut cum vor arata pozele facute de utilizatori.

iPhone 8 are aceste poze facute de catre compania Apple si publicate pe wbeiste-ul sau, asa ca nu trebuie sa judecati prea aspru calitatea lor. Mai mult decat atat, publicarea si aici a afectat intr-o anumita masura calitatea pozelor facute folosind noua camera a iPhone 8, asa ca in versiunea bruta pozele arata mult mai bine decat le vedeti aici.