iPhone 8 – Cumperi Unul, Primesti altul Gratuit

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt incluse intr-o promotie in care daca un client cumpara unul dintre telefoane cu un abonament, primeste gratuit unul echivalent.

iPhone 8 este inclus intr-o promotie greu de refuzat, o unitate gratuita fiind oferita la una cumparata pentru clientii unui opertor de telefonie mobila din SUA. Vorbim aici despre iPhone 8 sau iPhone 8 Plus gratuite oferite la achizitionarea unui model identic de la operatorul de telefonie mobila AT&T din SUA, promotia fiind una neobisnuita pentru un produs care abia a fost lansat, iar asta cam arata putin disperarea Apple de a isi creste vanzarile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt oferite in mod gratuit clientilor AT&T care incheie abonamente Next si au deja un abonament DirecTV activat in prealabil, sau il activeaza pe loc. Telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt oferite cu abonamente lunare, deci nu pot fi cumparate la pret intreg de la operator, iar in intreaga afacere e foarte probabil ca pretul ambelor unitati sa fie achitate in timp de catre clientul AT&T.

iPhone 8 – cumperi unul, primesti altul gratuit

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt singurele modele care fac parte din oferta, iPhone 7 si Samsung Galaxy S8 fiind deasemenea incluse impreuna cu alte modele, mai putin iPhone X. Avand in vedere ca acest model este inca foarte departe de a fi lansat pe piata, e normal ca deocamdata AT&T sa ofere doar iPhone 8 si iPhone 8 Plus gratuite, iar cu iPhone X e greu de crezut ca va face o oferta similara.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus oferite gratuit intr-o promotie de acest gen afecteaza imaginea pe care telefoanele o au pe piata, ele intrand in categoria celor de duzina, in locul celei a telefoanelor premium. Desigur ca asta conteaza mai mult pentru Apple decat pentru AT&T, iar din moment ce departamentul de marketing a aprobat promotia, este clar ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost gandite doar pentru a acoperi pierderile generate de intarzierea lansarii iPhone X.

iPhone 8 Cumperi Primesti Gratuit