iPhone X si iPhone 8 – PRECOMANDA acum in Romania

iPhone X si iPhone 8 sunt la precomanda acum in Romania, preturile fiind la fel de mici precum in Apple Store Europa in momentul de fata pentru telefoane.

iPhone X si iPhone 8 la precomanda acum in Romania sunt disponibile pentru toti cei interesati, un prim magazin online permitand cumprarea sa in avans inaintea lansarii. Daca in cazul iPhone X vorbim despre o precomanda facuta cu o luna si jumatate inaintea lansarii, in cazul iPhone 8 puteti face precomanda in Romania pentru lansarea care va avea loc pe data de 29 septembrie, deci peste ceva mai mult de 2 saptamani.

iPhone X si iPhone 8 pot fi precomandate chiar acum din Romania din aceasta pagina la preturi care incep de la 3700 de LEI si ajung pana la 6100 de LEI, in functie de telefon si spatiul de stocare. Preturile sunt extrem de apropiate de cele percepute de catre compania Apple in Europa, dar asta pentru ca aceste modele ale iPhone X si iPhone 8 vin direct din SUA, deci sunt cumparate ceva mai ieftin de acolo si transportate aici.

iPhone X si iPhone 8 precomandate la aceste preturi ar putea fi mai ieftine decat cele pe care magazinele partenere Apple le vor vinde in Romania incepand din 22 septembrie. Acest magazin nu este un reseller partener al companiei Apple si nici nu este serios, dar daca vreti sa va incercati norocul cu o precomanda pentru iPhone X si iPhone 8 in Romania, atunci deocamdata doar acolo o puteti inregistra.

iPhone X si iPhone 8 – precomanda acum din Romania

iPhone X si iPhone 8 vor fi disponibile pentru precomanda in cateva zeci de tari incepand cu data de 15 septembrie/27 octombrie, dar Romania nu se va afla printre ele pentru iPhone 8. Oficial iPhone X si iPhone 8 vor fi disponibile pentru precomanda in Romania din 22 septembrie/27 octombrie, iar acest magazin, la care puteti face precomanda in aceasta pagina, e putin probabil sa va livreze comanda pana in ziua lansarii din SUA pentru iPhone 8, dar macar puteti sa va incercati norocul, pentru ca s-ar putea sa aveti parte de el.

iPhone X si iPhone 8 sunt acum in productie la compania Apple, iar daca despre primul stim ca va fi disponibil in cantitati extrem de limitate, despre al doilea nu stim nimic. iPhone X va fi disponibil in cantitati extrem de limitate in momentul lansarii, dar iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar putea fi disponibile in cantitati suficiente pentru a acoperi toate precomenzile pe care clientii urmeaza sa le inregistreze.

iPhone X si iPhone 8 sunt la precomanda in Romania, insa daca vi se cer bani in avans pentru precomanda, va recomand sa evitati sa paltiti pentru ca banii nu-i veti recupera usor. Acestea fiin spuse, daca vreti sa va incercati norocul si sa faceti acum o precomanda pentru iPhone X si iPhone 8 in Romania, atunci o puteti face la cel magazin online, dar cu mentiunea ca s-ar putea sa ramaneti dezamagiti.

UPDATE: Se pare ca precomenzile vor incepe din 15 septembrie.

iPhone X iPhone 8 PRECOMANDA Romania