iPhone X – TOATE Functiile Noi Prezentate In Detaliu

iPhone X are toate functiile noi prezentate in detaliu de catre un angajat al Apple in cadrul sesiunii de testare a noului telefon in Apple Park.

iPhone X a fost aseara prezentat de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care a fost organizata in Apple Park si transmisa in intreaga lume. Dupa terminarea conferintei in sine, compania Apple a avut o camera speciala in care a avut foarte multe telefoane iPhone X plasate pe mese pentru testare de catre jurnalistii prezenti la eveniment, angajati ai sai demonstrand toate functiile noi.

iPhone X are in clipul video de mai jos prezentate unele dintre functiile noi pe care compania Apple le ofera in ecranul cu diagonala de 5.8 inch. De la Face ID pentru recunoastere faciala, deblocare si autorizare de diverse functii, si pana la noul sistem de multitasking, sau butonul lateral, iPhone X are prezentate toate noutatile de care trebuie sa stim daca suntem interesati sa-l cumparam.

iPhone X – toate functiile noi prezentate In detaliu

iPhone X este prezentat in plina utilizare in clipul video de mai jos si putem vedea din nou cat de impunator este ecranul cu diagonala de 5.8 inch, dar si cat de multe sunt afisate pe el. Practic, Apple a organizat ecranul iPhone X pentru a afisa usor mai multe informatii decat iPhone 7 Plus pe al sau ecran, rezolutia fiind doar usor mai mare fata de ceea ce ofera compania Apple in modelul anterior.

iPhone X va oferi o experienta similara celei a iPhone 8 Plus, dar intr-o forma mai mica pentru ca el are dimensiuni extrem de apropiate de cele ale iPhone 8. Aici este practic principalul punct de atractie al noului telefon, deoarece iPhone X ofera intr-un pachet mic experienta de utilizare a iPhone 8 Plus, adica exact ceea ce isi doresc foarte multi fani si ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp.