Deus Ex GO este vandut la pret redus pentru iPhone si iPad

Deus Ex GO este cel mai recent joc din seria Deus Ex pentru iPhone si iPad, el fiind lansat in cursul acestei veri in AppStore pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga, iar in clipul video de mai jos puteti vedea functionalitatea pe care el o ofera in momentul de fata pentru toti cei care il instaleaza.

Conform dezvoltatorilor, Deus Ex GO este un joc de tip puzzle in care va trebui sa infiltram diverse locatii pe care dezvoltatorii le-au creat pentru noi, intreaga actiune desfasurandu-se in universul Deus Ex pe care unii dintre voi il stiti foarte bine, iar daca ati jucat un alt joc din serie, stiti la ce sa va asteptati.

In Deus Ex GO veti avea controlul asupra unui agent secret numit Adam Jensen si va trebui sa va folotiti de ustensilele din joc pentru a sparge diverse servere, a va lupta cu o varietate de inamici si a rezolva acele puzzle-uri complexe despre care v-am vorbit, rezultatul final fiind avansarea la un nivel urmator.

Deus Ex GO is a turn-based puzzle infiltration game set in a stylized interpretation of the Deus Ex Universe. As covert agent Adam Jensen, you’ll use hacking, combat, and augmentations to solve the most intricate puzzles of the entire GO series and unravel the conspiracy behind a terrorist plot.

Deus Ex GO are nu mai putin de 50 de niveluri pe care le putem explora pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, cate un puzzle nou in fiecare zi a saptamanii, plus o varietate de alte functii pe care jocurile normale nu le ofera, asa ca veti avea parte de un gameplay extrem de interesant.

  • More than 50 challenging story levels
  • Live Content: A new puzzle every weekday
  • Outsmart a variety of new, unique enemies: guards, turrets, drones, walkers and more!
  • Hack the puzzle: manipulate the environment to your advantage
  • Augmented puzzles: solve puzzles using Adam’s iconic augmentations
  • An intricate storyline that will keep you on your toes

Deus Ex GO este disponibil pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.