iPhone X si iOS 11 – asa Arata Aplicatiile Neoptimizate

iPhone X va afisa in iOS 11 in mod diferit aplicatiile care nu sunt optimizate pentru noul ecran si sistemul sau de operare dezvoltat de catre Apple.

iPhone X si iOS 11 au prezentata acum intr-o prima faza interfata pe care o vor avea aplicatiile neoptimizate pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa ruleze aceste aplicatii intr-un chenar pe ecranul iPhone X cu iOS 11, astfel incat acestea vor arata intr-un mod extrem de similar cu cel de le iPhone 8, iar decupajul ecranului va fia scuns frumos sub un fundal negru.

iPhone X va trata aplicatiile neoptimizate pentru iOS 11 si el in cel mai bun mod posibil, deoarece decupajul va deveni practic invizibil sub un fundal negru. Acasta abordare este practic cea mai buna veste pe care o aflam pana acum in legatura cu decupajul iPhone X si iOS 11, iar asta pentru ca modul in care Apple a gandit aceasta schimbare a generat foarte multe critici pentru utilizatorii sai.

iPhone X si iOS 11 – asa arata aplicatiile neoptimizate

iPhone X va afisa pe iOS 11 in mod diferit aplicatiile pe telefoanele noastre, iar asta pentru ca unele vor fi optimizate pentru acest telefon, iar altele nu. Schimbarea nu este ceva nou pentru compania Apple, iar asta pentru ca in fiecare an cand am avut parte de telefoane cu ecrane noi, am avut parte si de schimbari similare precum cele pe care le vedem acum pentru iPhone X si iOS 11.

iPhone X va afisa multe aplicatii in acest mod pe iOS 11 pana cand dezvoltatorii vor reusi sa-si actualizeze titlurile astfel incat sa le faca 100% compatibile cu noul telefon. Partea buna este ca unele aplicatii pentru filme si jocuri nu vor ascunde continutul sub decupajul iPhone X pe iOS 11, asa ca probabil multi s-ar bucura serios daca aplicatiile ar fi actualizate mai tarziu pentru ecranul noului telefon al Apple.

iPhone X iOS 11 Arata Aplicatii Neoptimizate