watchOS 4 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 4 a fost lansat pentru Apple Watch, compania Apple oferind o serie de noutati interesante pentru ceasul inteligent vandut in lumea intreaga.

watchOS 4 a fost lansat pentru Apple Watch-urile compatibile in aceasta aseara, compania Apple oferind actualizarea pentru zecile de milioane de ceasuri inteligente active la nivel global. watchOS 4 este un update important pregatit de catre compania Apple, iar asta se vede din functiile pe care americanii le ofera pentru clientii Apple Watch, acesta evoluand cu fiecare actualizare importanta ce este oferita.

watchOS 4 are in acest articol prezentate cele mai importante noutati disponibile si pentru utilizatorii din Romania.

Activitate

watchOS 4 aduce pe Apple Watch noi informatii privind progresul nostru zilnic pentru a sti in mod constant daca ne indeplinim obiectivele stabilite, ceasurile afisand si incurajari pentru noi. watchOS 4 va afisa deasemenea si provocari lunare pentru a ne indeplini obiectivele de fitness, acestea fiind personalizate de catre ceas in baza inteligentei artificiale si a informatiilor inregistrate in aplicatia Activitate de pe iPhone.

watchos 4 Activitate

watchOS 4 afiseaza si noi efecte pe intregul ecran al ceasului pentru indeplinirea obiectivelor, asa ca vei primi si o recompensa cand faci ceea ce ti-ai propus.

Antrenament

watchOS 4 porneste acum mult mai rapid monitorizarea pentru antrenamentele noastre, o simpla atingere pornind imediat monitorizarea pentru activitatile de fitness. watchOS 4 te ajuta sa faci antrenamente pe intervale de inalta intensitate in timp ce monitorizeaza ritmul cardiac si miscarile, numarul de calorii arse fiind deasemenea afisate mult mai exact decat pana acum.

watchos 4 Antrenament

watchOS 4 aduce si o monitorizare mai eficienta a sesiunilor de inot, astfel ca pauzele sunt automat luate in calcul de catre ceas si sunt oferite recomandari pentru a mentine ridicat ritmul. watchOS 4 poate prelua informatii despre activitate de la diverse aparate de fitness, permite comutarea rapida intre antrenamentele succesive facute de noi si are un mod Nu Deranjati pentru a fi concentrati pe indeplinirea obiectivelor.

Muzica

watchOS 4 aduce recomandari pentrua a sculta muzica folosind castile AirPods, iar Apple promite ca vom putea asculta inclusiv mai multa muzica decat pana in prezent. watchOS 4 sincronizeaza automat playlist-urile noastre cu cele din telefon, astfel ca vom avea muzica favorita disponibila in ceas atunci cand avem nevoie pentru sesiunile de fitness intense.

watchos 4 Muzica

Cadranele Kaleidoscop si Toy Story

watchOS 4 aduce noi cadrane pentru utilizatorii Apple Watch, primul fiind numit Kaleidoscop si permitand transformarea imaginilor statice in modele fascinante, intercalate, care se schimba pe parcursul zilei. A doua schimbare este cadrul Toy Store, acesta aducand celebrele personaje Woody, Buzz Lightyear si Jesse pe ecranele Apple Watch-urilor noastre dupa selectare.

watchos 4 Asistent Permanent