Descarca iOS 11 pentru iPhone si iPad

Descarca iOS 11 pentru iPhone si iPad in aceasta seara, ipsw-urile permitand actualizarea sistemului de operare prin intermediul programului iTunes.

iOS 11 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad cu doar cateva zeci de minute in urma, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru toate telefoanele compatibile. Daca doresti sa folosesti iTunes pentru a instala iOS 11 pe iPhone si iPad, atunci ai nevoie de un ipsw pentru sistemul de operare, asa ca va trebui sa descarci iOS 11 in calculatorul tau pentru a face procedura.

Acum poti descarca iOS 11 pentru iPhone, iPad si iPod Touch folosind oricare dintre ipsw-urile de mai jos, ele fiindu-ne puse la dispozitie de catre compania Apple pentru actualizare. Fiecare ipsw are minim 1 – 1.5 GB si necesita cateva zeci de minute pentru a fi descarcat, mai ales acum cand foarte multa lume incearca sa instaleze actualizarea in propriile iPhone, iPad sau iPod Touch, ori sa descarce ipsw-uri.

iOS 11 are cea mai simpla metoda de instalare prin sistemul Software Update, care nu necesita descarcarea unui ipsw, dar daca vreti sa faceti o instalare “pe curat” atunci aveti nevoie de el. Optiunea restore din iTunes va ajuta sa faceti o instalare “curata” a iOS 11 pe telefoanele voastre, dar asta inseamna sa renuntat si la datele pe care le aveti salvate in dispozitive, asa ca fiti pregatiti pentru asta.

Descarca iOS 11 pentru iPhone si iPad

Descarca iOS 11 iPhone iPad

Descarca iOS 11 pentru iPhone si iPad prin oricare dintre ipsw-urile de mai jos :