The Room Three – o aplicatie promovata de Apple vanduta la oferta

The Room Three a fost promovata ca Editor’s Choice al saptamanii de catre compania Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga.

The Room Three este cel de-al treilea joc din seria The Room, el fiind lansat de catre compania producatoare in App Store in cursul zilelor trecute, jocurile din aceasta serie fiind foarte populare.

Daca ati mai jucat vreun joc din seria The Room, atunci cu siguranta stiti ca The Room Three este un joc de tip puzzle in care veti putea controla intreaga lume virtuala doar cu atingerile facute pe ecran, astfel ca va trebui sa va puneti intuitia incercare pentru a descoperi misterele camerelor create de catre dezvoltatori.

In The Room Three intreaga actiune se desfasoara pe o insula indepartata in care se afla casa ale carei camere va trebui sa le explorati din iDevice-urile voastre, iar dezvoltatorii au creat o multitudine de obstacole peste care va trebui sa treceti.

“WELCOME TO THE ROOM THREE, A PHYSICAL PUZZLE GAME WITHIN A BEAUTIFULLY TACTILE WORLD. LURED TO A REMOTE ISLAND, YOU MUST DRAW UPON ALL YOUR PUZZLE-SOLVING ABILITY TO NAVIGATE A SERIES OF TRIALS DEVISED BY A MYSTERIOUS FIGURE KNOWN ONLY AS “THE CRAFTSMAN”.  EASY TO BEGIN YET HARD TO PUT DOWN, ENJOY A UNIQUE MIX OF INTRIGUING PUZZLES WITH A SIMPLE USER INTERFACE.”

The Room Three este conceput cu o interfata grafica imbunatatifa major fata de The Room Two si utilizarea sa pe vechile terminale nu este recomandata de catre dezvoltatorii jocului, astfel ca ar fi bine sa il incercati numai pe cele mai recente terminale ale Apple.

In ceea ce priveste modul de control al The Room Three, in acesta exista locatii mai mari ca si intindere, exista obiecte cu care puteti interactiona in moduri noi, un nou fundal audio care creeaza o experienta mult mai imersiva si multe, multe altele.

  • INTUITIVE TOUCH CONTROLS : A tactile experience so natural you can almost feel the surface of each object.
  • EXPANDED LOCATIONS : Lose yourself in a variety of stunning new environments, each spanning multiple areas.
  • INTRICATE OBJECTS : Rotate, zoom and examine dozens of artifacts to discover their hidden secrets.
  • ATMOSPHERIC AUDIO : A haunting soundtrack coupled with dynamic sound effects create an unforgettable soundscape.
  • MAGNIFIED WORLDS : Use the new eyepiece ability to explore the world in miniature
  • ALTERNATE ENDINGS : Return to a persistent environment and change your fate
  • ENHANCED HINT SYSTEM : Re-read hints to get the full picture
    iCLOUD & GAMECENTER SUPPORTED : Share your progress between multiple devices and unlock achievements.
  • MULTI LANGUAGE SUPPORT : Available in English, French, Italian, German, Spanish, Brazilian Portuguese, Turkish and Russian.

The Room Three este disponibil pentru DESCARCARE din App Store.