iOS 11 – Noul AppStore Promovat de Apple

iOS 11 aduce un AppStore complet nou pentru utilizatori, iar compania Apple ii promoveaza schimbarile cu o serie de noi reclame aparute astazi.

iOS 11 vine cu un nou AppStore pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, magazinul de aplicatii fiind regandit aproape in totalitate pentru a ajuta dezvoltatorii sa aiba aplicatiile noi prezentate pentru un numar mai mare dintre utilizatori.

iOS 11 complica foarte mult experienta de a utiliza AppStore de catre utilizatorii iPhone sau iPad din cauza noului design, insa compania Apple incearca sa ne ajute sa-l descoperim mai usor cu ajutorul unor reclame in care prezinta principalele noutati aduse de catre magazin.

iOS 11 are prezentat in clipurile video de mai jos cateva dintre cele mai interesante aplicatii pe care le putem gasi in AppStore pentru instalare pe iPhone, iPad si iPod Touch, dar si sectiunile noi de aplicatii care sunt disponibile, asa ca vorbim despre un upgrade major.

https://www.youtube.com/watch?v=cF5x2_EmCZ0

https://www.youtube.com/watch?v=x7axUiRhI4g

https://www.youtube.com/watch?v=w6a1y8NU90M

https://www.youtube.com/watch?v=zM9ofLQlPJQ

8 COMENTARII

  1. Este superb noul app store dar doar pt display mai mare. Pe iphone 5s arata f ciudat,bine ca ios11 nu merge pe iphone de 3.5″